Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne demek istiyorsunben sızdekı fızık takıntısını cozemedım zaten bı (:
((: nere cıkarlar bılmıyorum ıllaİlk başta simaya yani agız burun sonraki evreler keşfe çıkılıyor bence
Erkek görsel varlıktır ilk anda anlar o kadın ona göredir yada değildir anlaşılmaz bir varlık işte((: nere cıkarlar bılmıyorum ılla
görsele ilk once bakarsa sonrakı hayatını bk ıcerısınde gecırır sonra işte (:Erkek görsel varlıktır ilk anda anlar o kadın ona göredir yada değildir anlaşılmaz bir varlık işte
Kapalı giyimli hanımefendilere ben de bakmıyorum. Hemen yanlış yorumlanabilir korkusu. Bazen böyle tanıdık birinin de hiç tanımadan yanından geçtiğim oluyor.
(: olan soruları doğaçlama sordum yawru suan soru yok yorgunum hems (: izinli günümde sana soru bulcam xcdvxvcbb alangirli sorular (:Genel olarak halkın bu soruya cevabı yüz, meme, popo, el, nadiren de olsa ayak ekseninde gidip geliyor. @Sır cım başka soru alabilir miyiz? Bu konu kapanabilir .d
Senin izin gününü bekleyemeyiz, 10dk’ya açılmış olsun yeni konu .ddd(: olan soruları doğaçlama sordum yawru suan soru yok yorgunum hems (: izinli günümde sana soru bulcam xcdvxvcbb alangirli sorular (:
beynimin içi yanık (: sen tıyo ver bana hayata daır ne kaldı soruSenin izin gününü bekleyemeyiz, 10dk’ya açılmış olsun yeni konu .ddd
Hayata dair bütün sorular soruldu bu forumda sırcım agshdjjd emeği geçenlerin eline sağlık .dbeynimin içi yanık (: sen tıyo ver bana hayata daır ne kaldı soru
ya 2015 uye olmusum buraya yoktum zaten gırmıyordum dedım bır yoklayım azcık (: bencede sorulmus eskı konulara bakıyorum yıne baya sormusum 2 3 yıl gecmıs (: ben yıne ortalıktan kaybolurum bır kac ay olmam sonra yıne gelır soru sorarım (:Hayata dair bütün sorular soruldu bu forumda sırcım agshdjjd emeği geçenlerin eline sağlık .d