Erkeklere ÖĞÜTLER

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~O'na hayatınızda "en önemli" olduğunu sık sık söyleyin. Unutmayın kadınlar yalnız başka kadınları değil işinizi annenizi babanızı kardeşinizi erkek arkadaşlarınızı bilgisayarınızı futbol takımınızı da kıskanırlar.

~Çok sevildiklerini bilmek yetmez. Bunu sizin ağzınızdan her an duymak isterler. Bir gün önce söylemiş olmanız hiçbir şey ifade etmez. Dün dündür; bugün her şeye yeniden başlamanız gerekir.

~Kadın-erkek ilişkisi üzerine asla felsefe yapmayın. Hatta hiçbir şey üzerine yapmayın. Sizin genel anlamda söylediğiniz her sözü o ilişkinize dair söylenmiş olarak kabul edecektir.

~Anlattığı her şeyi "dünyanın en ilginç konusu"ymuş gibi dinleyin. Anlattığı tırnaklarının çabuk kırılması ya da daha önce bin kez anlattığı kedisinin maskaralıkları olsa da...

~O'nun yanında başka bir kadının güzelliğinden meziyetlerinden asla bahsetmeyin. Sözünü ettiğiniz kişi o'nun kız kardeşi olsa bile...

~TV'de asla kadınların boy gösterdiği programlara takılmayın. Hele memelerinin yarısı ortada VJ'ler hostesler hele Hülya Avşar Show...

~O'na çok özel olduğunu hissettirin. Daha önce kimseyi bu kadar sevmediniz; hayatınızda o'ndan bilge kadın görmediniz.

~O'nunla yakın temas sonrasında sakın ha gözünüzü tavana dikip düşünmeyin. Yani "Öküz öldü ortaklık ayrıldı" halleri takınmayın.

~Romantik olun. Gözlerinin içine bakın ellerini tutun. Kadını uçurmanın tek yolu o sizin bildiğiniz yol değildir.

~Kadınlar aşkı yoğun yaşarlar. Áşık kadın için sizin dışınızdaki her şey dolgu malzemesidir. Biliyorum zor olacak ama siz de biraz gayret edin; aşkı "yapılacak işler" listesinden çıkarıp hak ettiği yere koyun.

~Tamam erkek milleti olarak nihayet "Seni seviyorum" diyebilmeyi başardınız. Ama bunu o kadar kuru tatsız ve coşkusuz bir biçimde yapıyorsunuz ki... Gözünüzü seveyim dilinizle söylemeden önce yüreğinizde ısıtın biraz şu sözü.

~Kadınlar adeta ilgi görmek için yaşarlar. Eğer beklediği ilgiyi sizden göremiyorsa göreceği adamı yakında bulacaktır hiç merak etmeyin.

~Sizi eskisi kadar kıskanmıyor her fırsatta sitem etmiyorsa artık o'nun için çok önemli değilsiniz demektir.

~İki eliniz kanda olsa o'nu arayın. "İş toplantısı"ndan falan anlamaz kadınlar. Hem sizin de "İki dakika bile vaktim olmadı" sözünüz hiç inandırıcı değil. Helaya da mı gitmediniz akşama kadar?

~"Erkeklerin aldatması"yla ilgili bir konuşma geçtiğinde sizin asla böyle bir şey yapmayacağınızın ipuçlarını aralara serpiştirin. Sohbet süresince o bütün duyu organlarıyla sizi takipte bilmiş olun.

~Beraber dışarı çıktığınızda etraftaki kadınlara attığınız bakışların "kaçamak" olduğu sizin yanılgınızdan başka bir şey değildir. O arkası dönük olsa bile nereye baktığınızı görür.

~Saç rengi biçimi makyajı vs. görünüşüyle ilgili değişiklikleri hemen fark edin. Bu konuda kendinize güveniniz yoksa tedbir olarak sık sık "Sende bir değişiklik var" deyin. Elbet birkaçı isabet edecektir.

~Sohbetleriniz sırasında bir gün o'ndan ayrılırsanız bunun sizin için dünyanın sonu olacağını ima edin. Yağmasanız da gürleyin.

~Ne zaman sizi arayıp "Ne yapıyorsun?" diye sorsa vereceğiniz cevap "Seni düşünüyorum" olsun. Biliyorsunuz pembe yalanların hiçbir günahı yoktur.

~Tartıştınız size "Beni arama" dedi. Bunun anlamı şudur: "Telefonun başında beni aramanı bekleyeceğim."

~Beraberliğiniz başlayalı kaç yıl olursa olsun o'na eskimiş muamelesi yapmayın. Hele "Nasıl olsa bir yere gidemez" hallerine hiç teşebbüs etmeyin. Kadını "elde bir" görmek "ele kaptırmak" için birebirdir.

~Erkekler genellikle arkadaşlarının yanında bülbül kesilirler eve gelince bülbülün dut yemişine dönerler. Yapmayın. Güzel sesinizden engin bilginizden dáhiyane fikirlerinizden kadını mahrum etmeyin.

~Bütün bu sayıp döktüklerimi yapın ama o'ndan hiçbirini beklemeyin. O'na vermeden almanın zevkini yaşatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri