Erkeklere göre güzel kadın kavramı

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Zamana, mekana ve kişiye göre farklılık gösteren kavram.​

Düz ve uzun saçlar, başında papatyadan taç, renkli göz, hafif çil, utanarak güldüğünde kızaran yanaklar, ince el ve ayak bilekleri, ellerini masanın üzerinde bağdaştırıp çenesini kollarına koyarak ışıldayan gözlerle sana bakması.

Tamam sakinim.

Güzeli güzel yapan edeptir. Edep ise güzeli sevmeye sebeptir.

Bknz. Inna,Barbara Palvin,Taylor Cole ve tabi ki de Gülay Özdem.

Güzel kadın güzeldir bunun kavramı tarifi olmaz kimine o renk saç yakışır kiminde eğreti durur kadın kendini güzelleştirir..Makyajsız güzel olan kadın her zaman güzeldir..

Uzun boy , uzun boyun, basenler büyük olmayacak, omuz çukuru olan, elmacık kemikleri belirgin, sert bir surat ama güldüğünde de sıcaklığı hissedilecek, ya küt omuzdan yukarı saçları olacak ya da erkek saçı gibi kısa saçlar, Düz saç dışında bir saçı olacak.
Kadınlar her türlü daha estetik ya ahdkgkf

İnce zayıf olursun bu ne cılız derler.
Balık etli olsan senin göbeğin mi çıktı az kilo versen mi derler.
Uzun olursun sırık kısa olursun yerden bitme.
Esmer olursun kara kuru, sarışın olursun aptal.

Ayarları yok beybisi onların.

İçinin güzelliğini yüzüne yansıtan kadın.

Sevgi ve merhamet taşıyan sevdiğine sadık kalabilen kadın güzeldir.

Beyler güzel cevaplar vermişsiniz size yıldızlı peki :) :)

Eve girdiği an güler yüz, sıcak aş, ve bakılabilecek kadar güzellikte bir yüz ister erkek. Ne çok şişman olacak nede çok zayıf olmalı bayan dediğin. Mimik hareketlerini kullanabilecek biri olması gerek tabi ki de. Gördükçe hayranlık bırakabilmesi için. Güldüğünde yer yerinden oynaması yada güneş gibi ışıldamasına da gerek yok bir an kalbi durdursa kafi. ve her şeyden önemlisi sıcaklığını da her an hissettirmeli tabi. Teknik olarak baktığımızda her bayanda olan yada olabilecek özellikler. Yalnızca bu özelliklerini iyi pazarladığı zaman güzel oluyorlar.

yanında huzur bulduğun anlarını,üzüntünü,sevincini paylaşabildiğin sıkılmadan sohbet ettiğin çoğalabildiğin kadın erkek güzeldir.fizikle alakası olmayan başlık'bana göre'

ben bu tip konulara ''meme'' yazıyorum hep.

Geri