Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkayı çok dışarda bırakıo bilekler kesik felan off düşünemedimBazilarina yakisiyo ))
Off deme Oh de .darkayı çok dışarda bırakıo bilekler kesik felan off düşünemedim
Götü güzele her şey yakışır.
sabah sabah hayal ettik..... rabbim yardım et........poposu dolgun ve dik bacakları kaslıysa bir tık yakışıyor simdi yalan yok.. ama kurugötler ve çırpı bacaklar giymesin.
Allah affetsin okuyunca onaylamamak imkansızpoposu dolgun ve dik bacakları kaslıysa bir tık yakışıyor simdi yalan yok.. ama kurugötler ve çırpı bacaklar giymesin.
Bu tanıma göre bana yakışır…poposu dolgun ve dik bacakları kaslıysa bir tık yakışıyor simdi yalan yok.. ama kurugötler ve çırpı bacaklar giymesin.
bakimmBu tanıma göre bana yakışır…
Dar pantolonum yok.. pantolonsuz atıpta durduk yere banlanmayayım bence…bakimm
Bu milletin ne kadar ahlaksız olduğunu bilerek sonuca umut bağlamayınca hiç etkilemiyor doktor.Secim psikolojisini çabuk atlasmissiniz bakıyorum![]()
Ya tamam da insan bi istifa falan eder. Daha dur yeni başladık der miBu milletin ne kadar ahlaksız olduğunu bilerek sonuca umut bağlamayınca hiç etkilemiyor doktor.
RTE’den sonraki en büyük AKP’li KK’dur. Bunu bilir bunu söylerimYa tamam da insan bi istifa falan eder. Daha dur yeni başladık der mi