Erkeklerden çok kadınlarla arası iyi olan erkek

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Arkadaş olarak süper olabilir ancak ilişki yaşanacak gözle bakılmaz, çünkü güven vermez.

Benim iyidir mesela burada bu yuzden de yanlis dedikodular dusunceler atraksyonlar vs dolanir arada.

Erkeklerle de iyidir aslinda erkeklerle anlasamam diyemem sadece muhabbet icin yazmiyolar ben ne yapabilirim?

Sonra o kızlardan birisiyle ilişki yaşamak istediğinde "ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" yanıtını alan erkektir.

Ayrıca erkekler tarafından sürekli dışlanan erkektir.

Ayrıca bkz: ben

Benım pm kapalı kımseyle konusmuyorum. Muhabbet etmıyorum kafa rahat.

ilginc bir konu hımmm hımm da hımm :)

Ashriel emegine saglık

Sevgilisi yoksa olabilir tabi, varsa da hala yaşıyor mu bilinmez.

Sözlük konusu bu yahu.
Bir şey düşünmüyor musun bu konuda yani? Kime ne den başka :)

Farkındayım sözlük konusu olduğunun. Ben de erkeklerle daha kolay iletisim kurduğum için kendimi güvenilmez saymadigimdan ötürü/veya öyle olmadigimdan "kime ne" diyorum rahatlıkla.

Sozluk konusu olduğunun farkındasın ama yazdığımı anlamamıssın. Ben güvenilmez göründüğünü söyledim bir kadın için etrafında birçok kadının bulunduğu bir erkeğin. Kesin kesin güvenilmez erkektir, uzak durun gibi bir yargılama söz konusu değil yani. Sen kendinden yola çıkarak biraz hassas davrandın sanırım. Ama her neyse herkes kendi yorumunu yapabilir, karışmamalıydım neden karıştım bilmiyorum. Kasti değildi kesinlikle.

Fıtrat gereği normal olan durumdur. Abes olan bir durum yok bence. Tabii her konuştuğu kadınla karşı cins gibi görüp o yönde umut vaat edici diyaloglar geçiyorsa sıkıntı. Dostane konuşmalarsa normaldir. Hepsi ile yakın temas kurmaya çalışmıyorsa anormal karşılanmaz. Kadınlar kadınları çekemez gibi bir tez de mevcut. Tabii istisnaları ayrı tutarım. Erkekler tripsiz, kaprissiz ve anlayışlıdır. O açıdan kadınlar bazen erkeklerle daha iyi anlaşır. Erkeğin çevresinde çok kadının olması yine o erkeğin tavırlarına göre değişir.

Şöyle de bir durum var; eğer bir erkek kadınlardan çok erkeklerle yakın olunca malum yakıştırma da yapılabiliyor erkeklerce. Kadınlar arasında sıkıntı olmuyor; ama erkeklerde bu durum da söz konusu.

Evet bu tanıma ben uyuyorum samimi olduğum erkeklerde var ama ben kadınları daha çok seviyorum napim bahanem de hazır kendi hemcinslerim beni çekemiyorlar çünkü..

Yasar abi bu, kalabalik ortamlarda genelde kadinlarda olur kulagi erkek muhabbetleri ilgisini cekmez .)

Erkeğin kadınlarla arasının iyi olması düz mantıkta saçma değil.

başlıkta tanımlanan erkek; futboldan, fanatizmden, belaltı muhabbetlerden, küfürden, bir miktar bataktan bir miktar da tesbihten, joleden uzak duran insanlar olarak da tanımlanabilir. bu durum, erkeklerle daha iyi arkadaş olabilen erkeklerin yukarıda saydıklarımı yapacakları anlamına gelmiyor tabi; fakat genel olarak yargı budur.

Geri