Erkeklerde neden meme ucu var?

Konu sahibi son olarak 2992 gün önce görüldü
Çünkü Allah öyle yarattı dışında açıklama lütfen. :)))

Fizyolojik bir açıklaması vardı onun ya. Ama hatırlamıyorum :( Allah gerekli görmediği bir şeyi oluşturmaz sonuçta :)

Östrojen hormonu erkeklerde de var da ondan. Mesela kadınlardaki klitorisin olmasının sebebi de onlarda testosteron hormonunun varlığıdır.

Embriyo oluşum sırasında meme ucu cinsiyet kromozomundan önce gelişir.
Böylece hem kız bebekte hem erkek bebekte meme ucu oluşur.

Ben şunu okudum anne karnında düşen cenin in ilk 6 hafta da daha fazla kadınsal özellikleri aldığını ve bu sürede meme ucu nun şekil aldığını okudum ne kadar doğru bilemiyorum .
Ama meme ucu sonuçta emzirmek için var olan bir şey. Ve erkeğin fizyolojik olarak emzirmesi mümkün mü?

Dini boyuttan bakarsak allah fazlalık olarak yaratmaz diyeceksiniz o halde neden sünnet var?

İyi bakalım. Bende cevapları takip edeceğim genel kültürüm gelişssin belki ilerde lazım olur : D

Niye fizyolojik olarak emzirmesini istiyorsun?
Beyine bi tümör koyarız, memesinden sütü getiririz.
Tıbbi açıklamasını basit düzeyde internette bile bulursun da sen dini açıklama mı istiyorsun?

Niye fizyolojik olarak emzirmesini istiyorsun?
Beyine bi tümör koyarız, memesinden sütü getiririz.
Tıbbi açıklamasını basit düzeyde internette bile bulursun da sen dini açıklama mı istiyorsun?

Hayır ama mümkün mü merak etmedim değil. Tesadüf bir şeyler okurken dikkatimi çekti diyelim. Evrime gidiyor yine her türlü konu ister istemez düşününce.

Ilk 6 hafta da bebek neden kadınsal özellikleri alıyor ki ve erkek te meme ucu oluyor bir işlevi olamayan şeyin vücutta olması garip geliyor bana o yüzden merak ediyorum.

+++dini olarak bi açıklaması yok sanırım.
Yani kendimce düşündüm baktım ama göremedim. Sorgulama kısmında akla gelen şey sünnet oldu.
Ya da kusurlu tasarım. Ama şimdi allah in yarattığı varlığa kusurlu diyemezsin kısmı var bir de.

Kulak memesi de bi halta yaramıyo ama cinsel anlamda işlevsel.
Orada da sinir sonlanması bol ise cinsel anlamda haz veriyor olabilir.
Bundan sonrasını memesi ile oynayan erkeklere bırakıyorum. Anlatsınlar noluyomuş alslldşfşv

Bi bilgi daha öğrenmiş oldum tümör olunca beyinde erkekte süt kanallarini mi açıyor yani? Çok ilgincmis bu da.

Ya climax in banini acsaniz iyi olurdu:)))))

Kulak memesi de bi halta yaramıyo ama cinsel anlamda işlevsel.
Orada da sinir sonlanması bol ise cinsel anlamda haz veriyor olabilir.
Bundan sonrasını memesi ile oynayan erkeklere bırakıyorum. Anlatsınlar noluyomuş alslldşfşv

Yani allah erkeği de düşünerek cinsel zevk açısından meme vermiş olabilir mi diyorsun? Kadınlar kadar üst düzey de olmadığı kesin!:))))

Geri