Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu Arçelik ya da Ereğli Demir Çelik hissesi mi bu yatırım yapacak? Kadın yatırım mıdır? Kadınları yatırım olarak sadece p...venkler görür. Ne yani şimdi biz bu mantığa göre p...venk mi oluyoruz?Sizce haklı mı ?
![]()
SiyahDergy on Instagram: "Sizce haklı mı? Bu konudaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtiniz😊 Kaynak Y.T.=> Buket Aydın İle Yüz Yüze / Esra Ezmeci"
235K likes, 3,407 comments - siyahdergy on October 15, 2022: "Sizce haklı mı? Bu konudaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtiniz😊 Kaynak Y.T.=> Buket Aydın İle Yüz Yüze / Esra Ezmeci".www.instagram.com
İbrahim Tatlıses’in ünlü sözlerini aklıma getirdi bu başlık….
Katılmıyorum. Ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz.bence erkekler ne istediği bilmiyor, tuhaf bir şeyler. sorulduğunda: 'ayakları üzerinde durabilen, herhangi birine muhtaç olmayan, ekonomik özgürlüğü olan, kendi kararlarını kendi verebilen ve gerektiğinde bu kararı karşı tarafa da kabullendirebilen bir kadın' istiyorlar. ama sonra bir bakıyorsunuz: 'yok, kadın dediğin narin olur, hassas olur, muhtaç olur, yardım ister, yardım bekler.' deli ettiler iyice kendilerini.dklfj
Katılmıyorum. Ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz.
Hayır. Beğendiği başka kadınlara da aynı yatırımı yapar.
hangi erkekmiş o ya….'ayakları üzerinde durabilen, herhangi birine muhtaç olmayan, ekonomik özgürlüğü olan, kendi kararlarını kendi verebilen ve gerektiğinde bu kararı karşı tarafa da kabullendirebilen bir kadın'
ayy elitzm. etrafında böyle yaratıklar olmadığı için şanslısın.sdkhfhangi erkekmiş o ya….
Ya da şöyle sorayım; “erkeklere bu kadar fikir beyan etme hakkını hangi kadın veriyormuş?”…..
Elbette değil. Arzuyu parayla veya başka şekillerde pazarlık ederek satin alamazsın.bence, siz olarak kadınların bir yatırım aracı olmadığının farkına varmalısınız. diğer konuyu sonra da tartışabiliriz.
Sonra da laf söylüyorsunuz “yalnız başına kafede oturulur mu” diye…..ayy elitzm. etrafında böyle yaratıklar olmadığı için şanslısın.sdkhf
ay hiç ayol.ldkfgjSonra da laf söylüyorsunuz “yalnız başına kafede oturulur mu” diye…..
Yaratık mı besleyelim……..