Erkekler yatırım yaptığı kadını daha mı çok seviyor ?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Başkalarını bilemem ama ben sevdiğim için severim.

Erkekler değer verdiği kadına para harcarken hiç düşünmez hatta lafını bile etmez ancak unutup unutmaması doğrudan ne hissettiği ile alakalıdır.

Hayır. Beğendiği başka kadınlara da aynı yatırımı yapar.

Erkekler, kadınların kendilerine muhtaç olmalarını seviyor ve bu durumdan farklı bir zevk alıyorlar. Kadınlar üzerinde yarattıkları erkek hegemonyası kendilerine ayrı bir tatmin ve tutku verdiği için bağlı kalıyor olabilirler.. Böyle bir durumda sevgi gibi kıymetli bir durumun etken olacağını düşünmüyorum.

bence erkekler ne istediğini bilmiyor, tuhaf bir şeyler. sorulduğunda: 'ayakları üzerinde durabilen, herhangi birine muhtaç olmayan, ekonomik özgürlüğü olan, kendi kararlarını kendi verebilen ve gerektiğinde bu kararı karşı tarafa da kabullendirebilen bir kadın' istiyorlar. ama sonra bir bakıyorsunuz: 'yok, kadın dediğin narin olur, hassas olur, muhtaç olur, yardım ister, yardım bekler.' deli ettiler iyice kendilerini.dklfj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizce haklı mı ?
Yahu Arçelik ya da Ereğli Demir Çelik hissesi mi bu yatırım yapacak? Kadın yatırım mıdır? Kadınları yatırım olarak sadece p...venkler görür. Ne yani şimdi biz bu mantığa göre p...venk mi oluyoruz?

İbrahim Tatlıses’in ünlü sözlerini aklıma getirdi bu başlık….

bağlantılı linke tıklamadım,konu başlığından yola çıkarak cevaplıyorum.

bir kadına yatırım yapmak nasıl oluyor ? parası olan her erkek birçok kadını cinsel obje olarak görüyor,fakat "bazı" kadınlar da buna müsade ediyor,malesef ekonomik özgürlük ve insanlığın bitmiş olduğu şu günlerde kadın erkek arasında ki eşitsizlik artarak devam ediyor,kadınlar daha çok paraya erkekler daha çok kadına ilgi duyuyor.

bence erkekler ne istediği bilmiyor, tuhaf bir şeyler. sorulduğunda: 'ayakları üzerinde durabilen, herhangi birine muhtaç olmayan, ekonomik özgürlüğü olan, kendi kararlarını kendi verebilen ve gerektiğinde bu kararı karşı tarafa da kabullendirebilen bir kadın' istiyorlar. ama sonra bir bakıyorsunuz: 'yok, kadın dediğin narin olur, hassas olur, muhtaç olur, yardım ister, yardım bekler.' deli ettiler iyice kendilerini.dklfj
Katılmıyorum. Ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz.

'ayakları üzerinde durabilen, herhangi birine muhtaç olmayan, ekonomik özgürlüğü olan, kendi kararlarını kendi verebilen ve gerektiğinde bu kararı karşı tarafa da kabullendirebilen bir kadın'
hangi erkekmiş o ya….
Ya da şöyle sorayım; “erkeklere bu kadar fikir beyan etme hakkını hangi kadın veriyormuş?”…..

Arkadaşlar hepiniz teorilerinizi bir kenara koyun şimdi. Kadın bize alenen p...venk dedi. Beni tanıyan kızların çoğu bana çok farklı şeyler demiştir. Buna öküz, odun, dana, hıyar da dahil. Ama hiçbir kadın bana p...venk dememişti yani. İlk kez oluyor bu.

olm kadına nasıl yatırım yapabilirsiniz?
bebekliginde alıp keyfinize göre mi yetistiriyorsunuz

Geri