Erkekler Ve Kızlar Ayrı Okullarda mı Okumalıdır Yoksa Aynı Okullarda mı?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Erkekler Ve Kızlar Ayrı Okullarda mı Okumalıdır Yoksa Aynı Okullarda mı?

Bence ülkeyi 2'ye bölelim. Haremlik selamlık şeklinde ayıralım.

soruya bak. Kafalar pırıl pırıl

Futbolcu, sen dusunebilme yetisine sahip olduguna emin misin?
Kacinci yuzyilda yasiyoruz, azcik mantikli iki cumle kur ya.

Benide banlasınlar Türk onu mu istiyorsun -.-

Vurun abaliya aksjsk.
Sen de hak ediyorsun ne diyim.

ben bu kadar cümle kuruyorum sende daha fazlasını kur o zaman

Bu kadar kurabiliyorsan kurma kardesim. Git, biraz kitap oku, kendine ceki duzen ver. Azicik mantigini kullan. Ya arkadas, sayenizde ulke ne hale geldi ya. Hatta kiz cocuklarini hic okutmayalim da de, uc bes yuz yil geriden takip edelim.

Internet kullanmasina gelince beceriyorsunuz ama su noronlarinizi kullanmak icin zerre caba sarfetmiyorsunuz

[sıze="3"]

bu kadar kurabiliyorsan kurma kardesim. Git, biraz kitap oku, kendine ceki duzen ver. Azicik mantigini kullan. Ya arkadas, sayenizde ulke ne hale geldi ya. Hatta kiz cocuklarini hic okutmayalim da de, uc bes yuz yil geriden takip edelim.

ınternet kullanmasina gelince beceriyorsunuz ama su noronlarinizi kullanmak icin zerre caba sarfetmiyorsunuz[/sıze]

sen benim yerime oku ben okuyamıyırum cümle kuramayan insan okumasıdayoktur sen okumaya devam et

Ben lise3 deyken sınıfımızda kız yoktu. olmaz olsun öyle sınıf çok pis oluoz lan

Bu tür düşünceler, cinsiyetçilik, ötekileştirme ve tecavüze zemin hazırlıyor. Hemen açıklıyorum ;

Her şey küçüklükte başlıyor, daha okula başlarken aman kızlarla konuşma ayıp, aman şöyle yapma günah, aman kızların arasında durma, kızla aynı paylaşmak istememe, aman şu, aman bu, daha çocuk yaşta karşı cins ile iletişimden yoksun büyüyorlar, ergenlik çağı yani lise daha beter bir hale geliyor.
Yaşıtları kızlarla konuşurken, bunlarda arka sıralarda arabesk şekilde takılıyorlar çünkü hayatlarında ne kadar iletişimleri olmuş ki ? '' P*ç kız götürüyor diye arka sırada takılmaya devam edip kurtlar vadisi konuşuyorlar bir kaç kıza açılmaya çalıştıklarında reddedilince daha çok içlerine kapanıyorlar, çünkü ne kendine bakmak, ne iletişim kurmak gibi bir olaydan yoksunlar çünkü ufakken daha önce hiç sosyal birisi olamamışlar ki.

İş üniversiteye gelince daha çok ortaya çıkıyor. Zaten kadınlara saldıranların bir çoğu Üniversite okumamış ya da okumuş ama yobaz kafa ile büyümüş insanlardan oluyor.

Türkiye'de erkekler daha karşı cins ile nasıl konuşacaklarından bir haber şekilde yaşıyorlar, ülkenin büyük bir çoğunluğu böyle haliyle karşı cinsin tercih etmeyecekleri adamlar sınıfına giriyorlar ve dışlanıyorlar.

Bunun acısını şort giyen, etek giyen kadınlardan, sevgilisiyle el ele gezen çiftlerden çıkartıyorlar. Çünkü kendilerinin nefes almaktan başka hiç bir meziyetleri yok, iletişimden ve hoşgörü'den yoksun bir hayat yaşıyorlar ve sonuçları tecavüze kadar gidiyor.

Bu şekilde bir eğitim daha çok bu gibi olaylara zemin hazırlar, amaçları bu zaten kadınların evlere kapatıldığı bir toplum oluşturmak.

Ben direkt 'erkekler mavi renkli binalarda, kızlar da pembe renkli binalarda mı okusun?' şeklinde sormanızı bekliyordum.
Yüzeysel olmuş bu sefer.

Geri