Erkekler ve Kadınlar

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Erkekler gördüklerine , kadınlar duyduklarına aşık olurlar. O yüzden kadınlar çok makyaj yapar erkeklerde yalan söyler?

Böyle bi söz okudumda ne kadar doğrudur bilemedim :p sizce doğru mu?

Ciddi değilsin di mi sen bu söylediklerinde?? Ha bir de olabilirliğini düşündün?? Pes yani..!

Evet, maalesef doğru. 90-60-90 kadınlara ilgi duymaları gördüğü şeylere aşık olduklarının ispatı. Kadınlar için güzellik bir kriter değildir. Kadın için bakışı, sesi, kokusu, gülüşü, söylediği sözler daha önemlidir.
Bknz. Yakışıklı erkeklerin yalnız olması.

Yakısıklı erkekler bence secici olduklarından dolayı yalnız:)
Kadınlar belli bi yaştan sonra kariyere ve karaktere bakıyor.

Eee ben aşık olamıyorum napcaz ? sorunlumuyum ben yani:p iki sınıfa da giremiyorum :(

Üstteki sözün kısmen doğruluk payı var gibi :) Erkekler önce bir kızın güzelliğine kapılıyor , kızlarda karşısındaki erkekten duyduğu iltifatlara.

Erkekler güzel kızlara aşık olmuyor, Sevdikleri kızı çok güzel buluyor güzel olmasada :)

Erkekler güzel kızlara aşık olmuyor, Sevdikleri kızı çok güzel buluyor güzel olmasada :)
Hadi canım =) En basit örnek üye resimleri bölümüne bile girsen görürsün.Eli yüzü düzgün olan bir kızın resmine yapılan yorumlardan bile anlarsın durumu.Ha aşık olmak ayrı bişeydir o başka ama erkekler için ilk olarak önemli olan şey güzelliktir.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ,içinizden 2 3 kişi çıkar bunu önemsemeyen belki

Erkek adam yalan söylemez, karşındakine açık açık her şeyi söyler, kavgadan kaçmaz, her yerde kavga etmez. Ederse piskopat olur, Oturmasını kalkmasını bilir, başka kızlara göz ucuyla bakmaz istem dışı baksa da gönlü sevdiğinden başkasını görmez, aklında ondan başkası olmaz.

Kızları bilmem ama Erkek demek benim sözlüğümde ki anlamı budur, herkesin tiniyeti farklı tabi bilemeyiz.

Hadi canım =) En basit örnek üye resimleri bölümüne bile girsen görürsün.Eli yüzü düzgün olan bir kızın resmine yapılan yorumlardan bile anlarsın durumu.Ha aşık olmak ayrı bişeydir o başka ama erkekler için ilk olarak önemli olan şey güzelliktir.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ,içinizden 2 3 kişi çıkar bunu önemsemeyen belki

Valla ben hic bi arkadasımın öyle cok aşırı güzel kıza asık oldugunu görmedim he var tabi olanlar ama hem ici hem dısı güzel dedigimiz kızlar onlar (: üye resimlerindeki amac zaten yorum atılması kimse ordan bakarak kimseye asık olmaz sadece begenir yorumunu atar gecer:) ama şöylede bir şey var Hümanın avatarındaki kadına aşık olabilirim yalan yok :D

kadınlar daha profesyonel yalancı erkeklerden :D , erkeklerdeki o durumda ayran gönüllülük oluyor güzel kadın gördüm benim olsun kafası.

Makyaj yapmayan kadınlar yalan söylemeyen erkekler vardır.yalnız evde kalmış kızlar aşık olamamış erkekler vardır öyle ise bu teorii çürütülmüştür gömün (:

amaan dayılar boşverin paranız varsa seçicilik sizdedir. (:

Yalanın, doğrunun, aşkın, inancın cinsiyeti olmaz.

Geri