Erkekler ve kadınlar birlikte gelsin 1

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerini giderelim. elma, armut üzerinde uygulamalı göstermiş : /

@Hatem Budapeştedeki taharet duşluğunu hatırlıyor musun? Matbaa görmüş ulema gibi “Ne la bu şeytan icadı” diye tartışmıştık aramızda. Biri abdestlik demişti kimdi o lan? Evet taharet duşluğu.

yosun önce haha tepkisi verdi videoyu izledikten sonra sad'e döndü.

geçen rasko'nun böyle meme ölçüsü olmaz sözü üzerine bir başlamıştım araştırmaya, bir saat meme araştırmıştım, memeye maruz kalmıştım. araştırma ruhuma lanet olsun.

arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerini giderelim. elma, armut üzerinde uygulamalı göstermiş : /

Sanırım hayatımın geri kalanında fındık/fıstık ezmesi yiyemeyeceğim. Teşekkürler süper kahraman teşekkürler.

ulan ben bayağı masummuşum, ne lavmanı kalmış ne dildosu. ağız duşu sandım ben.

Keşke bu konu açılmasaydı da gittiği bir yurt dışı gezisinde umumi tuvalette ağız duşu olarak kullansaydı ahhahaha

Keşke bu konu açılmasaydı da gittiği bir yurt dışı gezisinde umumi tuvalette ağız duşu olarak kullansaydı ahhahaha
lavman diye gte sokmaktan bi tık daha iyi sanki kdjf ama seyyar taharet musluğuymuş olm, öyle karşına çıkacak bi şey değil. ağız duşu dediğim de hiç kullandın mı bilmiyorum da aynı bu mantık su fışkırtıyor, dişlerinin arasını temizliyorsun. strong modda taharet musluğu işlevi de görebilir kjdfg

yosun önce haha tepkisi verdi videoyu izledikten sonra sad'e döndü.

geçen rasko'nun böyle meme ölçüsü olmaz sözü üzerine bir başlamıştım araştırmaya, bir saat meme araştırmıştım, memeye maruz kalmıştım. araştırma ruhuma lanet olsun.
Midemi bulandırdın elma da yemicem artıkkk bıktım senin araştırma ruhuna meme konusunda devrelerimi yakmıştın zaten nfndjd git burdan!

herkesin ortak fikri şu olmalı; bu konuyu ben açsam x kesin kilitlerdi.

Geri