Erkekler, Türk Kızlarından Ne İstiyor?

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1281 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Türk erkeklerinin, Türk kızlarına takıntısı hepimizin malumu. Hepimiz Türk erkeğinin gözünde birer “Kezban'ız". Peki Rus, İtalyan, Ukraynalı, Amerikalı, kısacası Türkiye’nin batısında kalan tüm kızlar neden Türk kızlarından daha iyi? Bizim eksiğimiz nedir? Neden Türk erkeklerine bir türlü kendimizi beğendiremiyoruz?

Neden hep Türk erkekleri bizim gidip mesela İskandinav kızların gelmesini istiyorlar, biz neyi yanlış yapıyoruz?" Diyerek olaya parmak basıp, konuyu açan Merve arkadaşımız günlerce bu konu üzerinde çalışmış.

"Bakın çalıştım derken lafın gelişi söylemiyorum, oturdum araştırma yaptım, sokağa çıkıp Türk erkekleriyle konuştum, sosyal medyayı baştan aşağı taradım ve bir sonuca ulaştım.

Neden Türk erkeği Türk kızlarını beğenmiyor anlatacağım. Rus kızlarını bu kadar çekici, Amerikan kızlarını bu kadar seksi, İtalyan kızlarını bu kadar arzu edilir kılan şey nedir buldum." demiş

TANIŞALIM, BULUŞALIM, HEMEN SEVİŞELİM SONRA BENİ BİR DAHA ARAMASIN!

tumblr_lzuv9hUlNI1qg8gr5.gif

Evet sonuç sadece bu, çünkü Avrupa ve Amerika kıtasının tamamı Türk erkekleriyle sevişmek için can atan kadınlarla dolu.

anigif_enhanced-buzz-7473-1430500427-9.gif

yarin-dugunu-olacaklara-tavsiyeler_520826_m.jpg

Erkekler-ne-ister-3.jpg

Çoğunuzun kalkık taraflarını indirmek bize artık zor geliyor adam gibi sevelim diyoruz bir tarafınız oynuyor niye Türk kızlarını seçelim ki ?

Bizim isteğimiz bu değil bunun için kullandığımız kişiler genellikle yabancı uyruklu oluyor zaten

Tek isteğimiz çok sevilmenin vermiş olduğu şımarıklık ve rahatlıkla bencilleşip, karşınızdaki insanın

fedakarlık ve inceliklerini görmemezlikden gelmeyin

Siz niye hepimizi tanıyorsunuz biz size böyle bir genelleme yapmıyoruz :D:D:D

Biz bütün kızlar böyle şöyle demiyoruz siz neden Erkek değilmi hepsi aynı diyorsunuz ?

Niye hepimizi tanıma gereği duyuyorsunuz biz bayanlardan herkesi tanısak hoşunuza gidermi :D :D

Kadınıyla, erkeğiyle abaza bir toplumuz.

Müslüman bir ülke olduğumuz için ne kadının gözü doyar ne erkeğinin.

Örnek resim;

967553.jpg

Siz niye hepimizi tanıyorsunuz biz size böyle bir genelleme yapmıyoruz :D:D:D

Biz bütün kızlar böyle şöyle demiyoruz siz neden Erkek değilmi hepsi aynı diyorsunuz ?

Niye hepimizi tanıma gereği duyuyorsunuz biz bayanlardan herkesi tanısak hoşunuza gidermi :D :D

Değilsiniz dedim ama:/
Yani hepsi senin gibi düşünenler den oluşmuyor bence demek.

ne farkeder hepiniz aynı değilsiniz derken de hepimizi tanımış olmuyormusun yani bir genelleme olmuyormu Maria Puder cim :D

Senin yaptığın da tüm kızlar için bir genelleme mi yoksa EroL ?
ben öyle düşünmemiştim de.
Ayrıca böyle düşünecek isek hepsini tanıyor musunuz demek çok düz bir düşünce olur: )

Hayır ben genelleme yapmıyorum sadece bizi

böyle gören bayanlar için söylüyorum sözlerim bu yazıyı yazanlara böyle düşünenlere yani

ayrıca evet düz düşünce düz mantık düz adam erkeklerin %80 i böyledir :D

Bunaltıyor büyük bir kısmı , kıskanç ve takıntılılar.

Tabi bu genelleme olamaz.

Bu saatten sonra tanisalim bulusalim seviselim herkes yoluna. :T:

Aşka inanmayan hatunlar tercihimdir.

Şu bayanlar feministlik duygularıyla avrupadakilere özenmeye merak sararlarsa, ee türk erkeğide orjinal avrupalıyı ister tabi çakma avrupalı yerine.

Orta asyaya gideriz japon çin hintli derken hepsiyle anlaşırız. kuzeye çıkalım deriz rus, belaruz moldovalı, ukranyalı derken anlaşırız, avrupaya gideriz ingilizi almanı fransızı hollandalısı norveçlisi hangi ülke gelse anlaşırız afrikaya gidiyoruz yam yam kızlarla bile anlaşabiliyoruz. brezilyaya kolombiyaya amerikaya kısacası türkiye dışındaki her milletin kızıyla anlaşabiliyoruzda, sadece türk kızıyla anlaşamamamız ne ironik bir durum :)

Yok artık abazanlıklarını bile Müslümanlığa bağlamış adam :D ( artık gülüyorum )
Bu arada Cohen yine banlanmış , konuya girince farkettim :T:

Türk kadinlari bir markaymis gibi lanse etmeler falan..
ihi olmamis

Avrupa ve Amerika kıtasının tamamı Türk erkekleriyle sevişmek için can atan kadınlarla dolu.

aferin merve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri