Erkekler, Tarzınızla Karşınızdaki Kadını Kendinize Bağlayın!

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler, Tarzınızla Karşınızdaki Kadını Kendinize Bağlayın!​
Evet beyler dediğimi doğru duydunuz. Biz kadınlar detaycı olduğumuz için, en ufak ayrıntıya dikkat ederiz. Bir kadının dikkatini çekmek istiyorsanız, önce tarzınız olmalı. Dış görünüm önemli. Elbetteki her şey karakterde bitiyor ama kesinlikle hiçbir kız görünümü tamamen boşvermez. :)

1.Fit Bir Vücut

Tarz sahibimi olmadan önce, dış görünüşünüz alımlı olmalı. Göbüşlerden kurtulun. Karşınızdaki kadın size baktın mı "vay be" demeli. :) Emin olabilirsiniz ki göbeklerinizin bir gram bile çekiciliği yook asdf. :)

o7ykl9.jpg

2.Vücut Dilini Kullanma

Tarz sahibi olmak istiyorsanız, vücut dilini iyi kullanmanız gerekiyor. Çapkın erkekler bunu iyi bilir. Yüz mimikleriniz dış görünüşe, oldukça alım katar. :)
Ses tonunu da unutmayalım, eğer konuşmada kusurlarınız varsa diksiyon dersi almalısınız.

l14WRr.gif

3.Giyim

Tarz olmanın en büyük etkenidir. Karşınızdaki kadını etkilemenin yolu, kendi giyim tarzını bulmaktan geçer. Bu işler "hadi giyindim" demekle olmuyor. Dikkat etmeniz gereken şeyler var. :) Modayı takip etmenizi öneririm. :)

0DrB3o.png

4.Saç Ve Sakal

Saçınız, sakalınız öyle birbirine girmesin bakımlı olun. Saçınızda bir stil olsun ki dikkat çeksin. Herkese uzun saç yakışmayacağı gibi herkese kısa saç da yakışmaz. Kendinize yakışanı siz bulmalısınız. :)

nryWoM.jpg

Çekici olmak sizin elinizde unutmayın, bunu sakın :) Benden şimdilik tavsiyeler bu kadar. :)

Ay kiyamam anliyorim seni bunlar hep sisko psikolojisi bizim cogu musteride boyle ondan biliyorm:haha: Kei:p

dur tahmin edim yiyorsun yiyorsun kiloda almıyorsundur sen KaRa DuT :p

Tombik olmak gerçekten çok kötü bir şey bir hekime başvurabilir veya şuan ağzındaki lokmayı atabilirsin :p

Bence bu maddelere birsey daha eklenmeli
*Nazik,kibar olunmali bayanlara karşı. Ozelikle olmayan kilosu ile dalga gecmeleri kesinlikle tehlikeli ve sakincali olmakla beraber yanici madde (yani bu tur hassas konular) ile yaklasmamalarin da yarar var :p bilmem anlatabildimmi Kei ? :p

Kei yine her zaman ki gibi zafer benim yeeessss! :D
dirdir nasil olurmuş gor istedim:D

[YOUTUBE]wzfCFb7Q0I4[/YOUTUBE]

Sordum sarı çiçeğe
Annen baban varmıdır
Çiçek eydür derviş baba
Annem babam topraktır.

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Evlât kardeş varmıdır
Çiçek eydur derviş baba
Evlât kardeş yapraktır.

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Benzin neden sarıdır
Çiçek eydür derviş baba
Ölüm bize yakındır

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Niçin boynun eğridir
Çiçek eydür derviş baba
Özüm hakka doğrudur

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Sizde ölüm varmıdır
Çiçek eydür derviş baba
Ölümsüz yer varmıdır

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Sen kimin ümmetisin
Çiçek eydür derviş baba
Muhammed ümmetiyim.

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.

Sordum sarı çiçeğe
Sen beni bilirmisin
Çiçek eydür derviş baba
Sen Yûnus değil misin.

Hak Lâ ilâhe illellah
Allah Lâ ilâhe illellah.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri