Erkekler sürekli ve her zaman aynı anda birçok kadına mı yazıyor ?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
bir de öyküye sorsak kaç erkeğe birden yazdığını : D
güzel algı öykücüm

Her erkek için geçerli olmayacaktır ve beklentisine göre de değişir.

Bir askerlik anım.

Henüz cebe sığan telefon yok. Herkes Mektup yazıyor. Onları da Komutanlık önce okuyormuş! Gelenleri de okuyormuş!

Neyse, biz çarşı izinine çıkanlara veriyoruz ve öyle gönderiyoruz.

Bir gece üst tertiplerden bir arkadaşımız Mektup yazıyor. Bize de okudu yazdıklarını. Aynı mektubu iki kez yazmış. Sade isimleri değiştirmiş. Sonra aklına gelen şeyi bize anlattı. Olurda ben bu mektupları yanlış zarflara koyarsam, var ya, diye başladı.

Kızlardan bir güzelmiş ama fakirmiş. Diğeri çirkinmiş ama çalışıyormuş ve kendisine düzenli olarak harçlık gönderirmiş. Zarfları yapıştırmadan önce bir kontrol etti ve ertesi gün çarşı izni olan arkadaşına teslim etti.

Aradan bir Ay geçti ve cevaplar geldi. Arkadaşımız şokta. Kontrol etmesine rağmen aklına gelen olmuş. Ama gelen cevapları bize okumadı. Bizim için çok eğlenceliydi. Askerlik görevim sürece en eğlendiğim gün buydu.:)

Bu edri için
Buy enciii için
İyi çocuklar sizi

Biri bana tek seninle konuşuyorum diyince kendi kendime olabilir niye yalan söylesin deyip kendimi motive ediyorum.. yatacak yeriniz yok beyler

Biri bana tek seninle konuşuyorum diyince kendi kendime olabilir niye yalan söylesin deyip kendimi motive ediyorum.. yatacak yeriniz yok beyler

elimde muazzam bir köprü var, deniz görüyor havadar ilgilenir misin?

Geri