Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden bunu yaptın mı Karamel Sjssjsjsiz hiç sevgilisinin bedelli askerlik ücretini ödeyen bir kız gördünüz mü ? , o halde cevabı biliyorsunuz.
Cidden bunu yaptın mı Karamel Sjssjsj
Harikasın senden de beklediğim buydu kemalim yapmaz Sjsjssjhayır be ahaha. ben 2008 yılında yaptım askerliğimi, 15 sene evvel bedelli yoktu. seve seve gidiyordun ahaha.
Harikasın senden de beklediğim buydu kemalim yapmaz Sjsjssj
Küllü kumral yap daha güzel orijinal durur Sjssjsjsj Ah be karamel yaşlandın ama hala 18 Lil çıtır gibi duruyorsun fiziken : D15 ay, e-tipi kapalı cezaevinde jandarma olarak askerlik yaptım kolay mı beee ? pkk organize terör örgütü üyesi, bebek tecavüzcüsü, katili, gaspçısı, hırsızı, yağmacısı ne ararsan vardı. ama bana söker mi yer mi avrupa çocuğu, kafasını kaldıranın sokuyordum mabadına jopu.
her neyse boş ver şimdi askerliği falan daha önemli mevzulardan konuşalım biz şimdi beyazlarım çıkmaya başladı benim diyorum ki saçlarımı 7.0 kumrala mı boyasam daha iyi olur, yoksa 7.1 küllü kumrala mı ?
Küllü kumral yap daha güzel orijinal durur Sjssjsjsj Ah be karamel yaşlandın ama hala 18 Lil çıtır gibi duruyorsun fiziken : D
Ahaha kahkaha attım naptın zeytinyağ falan mı içtin böyle kalabilmek için :d sen en güzeli minyon bir hatun al zamanı gelince pişman olmazsın Sjsjsjsşimdi 35'im bir düşünsene 50+'ya gelince eşimin yanında, mature hatunlarla parası için takılan jigololar gibi görüneceğim. eşi gözüyle değil tokmakçı gözüyle bakacaklar bana ahaha. iyi bir şey mi kötü mü bilemedim. ama zaten evlenmeyeceğim için de sorun yok ahaha.![]()