Soru C erkekler sevdiği halde giderler mi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir insan neden sevdiği halde gitmeyi seçer ?

Severek gitmek diye bir şey yoktur, seven erkek/kadın cinsiyet fark etmez gidemez. Ben kendimden yola çıkarak söylüyorum bunu, seviyorsam asla gitmem. Sevgi çabalamaktır, onun yanında kalmak için çaba göstermiyorsan "seviyorum" diyemezsin. Her koşulda yanında olmaktır sevgi, gitmeler sevgiye dahil değildir, olamaz.

Huzur kalmamıştır ve ne yaparsa yapsın bazı koşullar değişmez. İnsan bu gerçeği içten içe hissettiği durumlarda da daha fazla yıpranmamak ve yıpratmamak için gitmeyi seçebilir ki en doğrusu da budur.

Huzur kalmamıştır ve ne yaparsa yapsın bazı koşullar değişmez. İnsan bu gerçeği içten içe hissettiği durumlarda da daha fazla yıpranmamak ve yıpratmamak için gitmeyi seçebilir ki en doğrusu da budur.
Lefty hep erkeklerden yanasın canımın içi ya ahahaha

Ben de Sezen Aksu referansına dayanaraktan şöyle bir parça paylaşacağım. Ama parçada "bir kendim, bir ben gidiyorum" diyor. Yani bir değil iki erkek gidiyorlar bunlar sanırım.

• Ağlama
Tepkiler: ne
Denediniz olmadı.. bi daha denediniz yine olmadı. sürekli başa sarıp yıpranmaktansa gitmesi mantıklı değil mi zaten.. o gitmezse siz gidin hayatı zehir etmeyin kendinize

Seven gitmez gidemez da.. Gidiyorsa sevgi işi sakat..

Sevginin herseye yetmedigi bi yer var.

Iste ordan yaziyorum size.

Kalmak cabalamak daha da yara acacagi icin Gitmek gerekiyor gidiliyor.

Şimdi herkes gidiyor. Kalan da gidiyor. Ben kalıpta gitmeyeni görmedim. Gitmeyende sevdiğinden değil, bir giden oldu nasıl olsa deyip kalıyor. E haklı o gitti ben neden gideyim ayrıca kimden gitsin ki, diğeri gittiyse demek ki onda hiç kendisine karşı sevgi kalmamış. Yani kalanın gidecek kimsesi kalmamış oluyor mantıken.
Anlamayan pm pls.

Şimdi herkes gidiyor. Kalan da gidiyor. Ben kalıpta gitmeyeni görmedim. Gitmeyende sevdiğinden değil, bir giden oldu nasıl olsa deyip kalıyor. E haklı o gitti ben neden gideyim ayrıca kimden gitsin ki, diğeri gittiyse demek ki onda hiç kendisine karşı sevgi kalmamış. Yani kalanın gidecek kimsesi kalmamış oluyor mantıken.
Anlamayan pm pls.

o kadar acıklı yazmışsın ki gözlerimden yaşlar süzüldü…

Geri