Erkekler Neden Vefasız

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler neden vefasız

Daily Mail'in haberine göre
virgs.gif
araştırmada
virgs.gif
500'ün üzerinde evli çiftin kanser veya MS gibi hayatı tehdit eden bir hastalık sürecindeki durumuna bakıldı.

Bu süreçte
virgs.gif
hasta kadın olduğunda evliliğin sona erme olasılığının daha fazla olduğu tespit edildi.

Çiftlerden birinin MS hastası olduğu 23 boşanmadan 22'sinde hastanın kadın olduğu belirlendi. Evlilikleri sona ermiş 23 beyin tümörü hastasından 18'inin kadın olduğunun saptandığı araştırmada
virgs.gif
diğer kanser türlerinin olduğu 14 boşanan çiftten hasta olanın 13'nün de kadın olduğu görüldü.

20090920094043_es.jpg

Washington Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda
virgs.gif
kadının hasta olduğu evliliklerin yüzde 21'inin
virgs.gif
erkeğin hasta olduğu evliliklerin ise sadece yüzde 3'ünün sona erdiği anlaşıldı.

Araştırmada ayrıca
virgs.gif
biten bir ilişkinin sağlık üzerindeki olumsuz etkisi de belirlendi. Eşinden ayrılmış hastaların daha çok hastanede kaldığı
virgs.gif
daha fazla anti depresan kullandığı ve radyoterapi türünden zahmetli tedavi süreçlerini tamamlama ihtimallerinin daha az olduğu belirlendi.

vay hakikaten biraz vicdansızmışız bende yeni öğrendim ama allah korusun böyle bir şey olsa heralde bende onunla ölürdüm.

Kendilerini bizim yerimize koyamadıkları için.

Vermeden almayı sevdikleri için olabilir mi?

Oldum olası yabancı haberlerin bu tarz anketleri ve tespitleri bana inandırıcı gelmemiştir.
Erkekler neden vefasız konusu da bir genelleme yapılmış.

Öncelikle Allah karıma acil şifalar versin dileğinde bulunurum,
boşanmam ama şimdi arada one night stand lar da olmalı yani .p

Bu arastırmalara göre su arastırmalara göre neye göre ya :s şeye benziyo bu deterjan reklamlarındaki diger deterjana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri