Erkekler neden söver ?

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü
Erkekler neden küfür eder ?

Bu konu GüLSe adminimizin ricası üzerine açılmıştır :p

Şaka bir yana aslında ciddi bir konu ? insanlar neden küfür eder ? Birilerinin annesine, kızına ,kız kardeşine ağıza alınmayacak sözler söylemek ne derece doğru ?

Bu arada en sevmediğim şeydir .

O kadar basit değil bence :) biraz deşarj olma isteği ve kendinden korkulma isteği gibi bişey olabilir.

Tabi birde lafının nereye gittiğini bilmemek var, laf olsun diye söylenen şeyler aslında ahlak sınırlarının çok çok dışında

kadınlarda sövüyo bi erkekler değil.

ama bazıları her lafının başında ve sonun bi küfür ekliyo o bana çok saçma geliyo alışkanlık olmuş artık.

artık sadece erkeklere özgü birşey değil sövme ...Sanırım ağız burun giremeyince söverek rahatlıyorlar

Küfür, acziyetle birlikte tahammülsüzlük, öfke, nefret, zayıflık gibi istenmez özelliklerin sebep olduğu bir dışavurum yöntemi olarak da görünür. Başka türlü yenişmenin sağlanamadığı durumlarda çirkin anlama büründürülmüş harflere yüklenen veballerle rahatlamanın adı da olabilmektedir.

Kadınların küfür etmesi ayrı bir kötü zaten , ona hiç değinmedim bile. Hiç yakışmıyor ama kadınlara da bu alışkanlık erkeklerden geçti malesef :) en ufak bir şaka yapsan bile ananı diye başlıyor bazı erkekler. Tuhaf

Asabi ve sinirli olanlar,
koşuşacak yetisi olmayanlar...

yine düzenbazlık yine site çocuğuyumluk.
istisnasız herkes söver sayar.
güzel bir eylemdir destekliyoruz.

cinsiyetçilik de yapılmamış değil.

Ama ben de ediyorum hemde çok güzel ).

Geri