Erkekler Neden Sevgililer Gününü Kutlamak İstemezler?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Her gününü sevgilisiyle geçiren bir erkek sevgililer gününü kutlamayarak o günü sevgisiz geçirmeyi tercih ederler bu da bi farklılık olarak yansır ilişkilerini böylece birbirlerine olan özlemi artar.

Çok mu ormantik oldu bu açıklama acaba..

Her gününü sevgilisiyle geçiren bir erkek sevgililer gününü kutlamayarak o günü sevgisiz geçirmeyi tercih ederler bu da bi farklılık olarak yansır ilişkilerini böylece birbirlerine olan özlemi artar.

Çok mu ormantik oldu bu açıklama acaba..

:D

Bu tarzda bakış açılarını nerden buluyorsun -_-.Bir sırrın var mı ? :rolleyes:

Yok kardeşim o anki ruh halimin parmaklara dökülüşü :)

sevgülümüz var da biz mi kutlamadık biz kutladıkta sevgülümüz mü anladı :D

Diğer hemcinslerimi bilmem ama ben gavur âdeti olduğu için kutlamak istemiyorum.

Bende sevmem. Sevgililer Günü diye bir şey yok ki. Benim sevgilim varsa, benim her günüm sevgililer günüm olur. O'na hiç bilmediği halde süpriz yapar mutlu ederim. Ondanda aynı şeyi beklerim. Hiç beklemediğim anda süpriz yapsın bana. Sırf sevgililer günü diye zorla şeyler yapmaktansa içinden geldiği gibi davransın yeter.

geçen sene okan kurt'un demet akalın'a sevgililer günü hediyesi.
karar sizin...

demet-akalin-a-sevgililer-gunu-surprizi-4334138_4770_orijinal.jpg

Diğer günler kanka olarak mı takılıyorlar?
Uydurmasyon günlerden bir tanesi. Doğum günü haricindeki -yok ilk bakıştığı günmüş, ilk seviyorum dediği günmüş- özel günlere karşıyım.

konuyla alakasız olacak ama ben çok şahit oldum; kızlar da mesela kutlama taraftarı değildir sözde, ama karşı taraftan bir hareket gelmediği zaman da ayrılırlar:s:S

Çünkü 2 rekat sevişeceğiz diye 400 lira göte girmesin isterler. Ay fevkalade ablaların ücreti gecelik 8 saat 600 lira filan. Bırakınya.​

Geri