Erkekler Neden Sevgililer Gününü Kutlamak İstemezler?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
14 Şubat Sevgililer Günü'ne çok az kaldı. Birçok kişiyi bu günün heyecanı sarmaya başladı. Bayanlar erkeklere göre bugün için daha heyecanlı bu bir gerçek. Erkeklerin büyük bir çoğunluğu da bu günün kutlanmasından yana değil.

Peki sizce erkekler neden bu günü kutlamak istemezler ? Ne gibi sebepler olabilir ?

Bize her gün sevgililer günü..Ben de sevmiyorum bu güne özel bir şeyler yapmak.Yapacaksa bana bu günde değil,her gün de değil ama arada yapabilir beni bu mutlu eder.Sevgililer günü sadece salakça yapılan bir gün kanımca.Vesselam süpriz dediğin bir anda ve hiç beklemediğin an olur ve işte o zaman daha çok anlaşılır sevdiğin,sevdiği..
Zaten erkekler mecbur kaldıkları için 14 şubatı kutluyolar yani isteyerek değil.

Bende sevmiyorum sevgililer gününü. Şimdi derler senin sevgilin olsa sende seversin... Onla alakası yok sevmediğimin.. Bir çok erkek romantik değildir, Mecbur kutlayacak ya kutlamasa sevgilisis eşi filan başını şişirecek e sevgililer günü kutlamak hediye almak değilki, romantik olacak güzel sözler söyleyecek filan işte erkeler pek öyle seyleri sevmez işte o yüzden :)

Sevgililer gunu'nu çok abartiyorlar bazi insanlar.Ben sevmem, neyi kutlayacagim?
Sevgililere her gun ozel gun zaten, birbirine guzel birseyler yapmak için sevgililer gununu mu beklemek lazimmis?
Bu yasima geldim 1 kere bile sevgililer gunu kutlamadim.
Konunun sorusuna gelince de erkekler Perii 'nin de dedigi gibi duygularini pek ifade edemez ve 14 Subatta bunu yapmak için "mecbur" kalirlar ve bu hoslarina gitmez BENCE.

ya bu konuda geniş bakmak gerektiğine inanıyorum sevgilisine güzel bi kutlama yapabilicek maddi durumu yoksa erkek gurur yapar kızlar aslında uç noktalarda bişey beklemesede erkekler yiğitliklerinden sevmezler bugünü :D Kimide harbiden odundur önem vermez

Öncelikle sevgililer gününe inanmıyorum, çok saçma, şöyleki; sevgililer sevgilerini her defasında birbirlerine ispata zorlanıyormuş gibi algılıyorum, eğer sevgili olunmuşsa özel bir güne gerek yok, sevgiliyle geçen her gün acı yada tatlı daima güzel, tıpkı sevgili olmadığında, sevgililer gününün ne kadar anlamsız olduğu gibi...:)

Öncelikle sevgililer gününe inanmıyorum, çok saçma, şöyleki; sevgililer sevgilerini her defasında birbirlerine ispata zorlanıyormuş gibi algılıyorum, eğer sevgili olunmuşsa özel bir güne gerek yok, sevgiliyle geçen her gün acı yada tatlı daima güzel, tıpkı sevgili olmadığında, sevgililer gününün ne kadar anlamsız olduğu gibi...:)

Kesinlikle çok guzel bir cevap oldu, tesekkurler. ;)

Ben bir erkek olarak sevgilim yok ama olsa her gün bizim günümüz olmasını isterim sadece sevgililer günü geldi diye aa sevgilim günümüz geldi buda sana hediyem tarzı bana biraz sahte geliyor.. Ondan bende pek sıcak bakmıyorum bu sevgililer günü işine..

Özel günde değilde sıradan birgünde alınan hediyenin değeri daha fazladır. Erkeklere bu konuda hakveriyorum ben bile hediye almayı sevmiyorum.

Aşığa Hergün Sevgililer Günüdür.Bunu Bir Güne bağdaştırmamak Gerekir.Biz kızlar Erkeklere Göre Daha fazla duygusal ve ınce ayrıntılara Takılan Varlıklarız. üstelik Romantiğizde.
Erkek Bizler Gibi,Özel BiGün olarak Görmüyor bu Günü.Haolmuş,Ha olmamıs Ne Bir Anlam İfade Ediyor Ne Bir kayıp Elde Ettiriyor:o

Evden alsan araban varsa ;
en az 40 tl benzin parası, İstanbul trafiği, Trafikte cinnet geçirmek için bir sürü sebep,
Taksiyle götürsen, 25 lira kafadan.
Güzel bir resturantta 2 tabak yemeğe 400 lira verirsin, Hadi diyelim normal standartlarda bir yerde 2 tabağa 70 lira ödersin, üstüne hediyesi var. Eğer ilişki ciddiyse, etek,parfüm, saat kurtarmaz. Kolye molye bir şey ister. Yani hediyede 100 lira olsun hadi en az.. Sonra çık biraz dolaş, taksiyle tekrar eve 25 tl daha ver. Sana maliyeti en düşük sevgililer günü 220 tl ye patlıyor Evet 220 tl o yüzden kutlamamak unutmak daha doğru,

Evden alsan araban varsa ;
en az 40 tl benzin parası, İstanbul trafiği, Trafikte cinnet geçirmek için bir sürü sebep,
Taksiyle götürsen, 25 lira kafadan.
Güzel bir resturantta 2 tabak yemeğe 400 lira verirsin, Hadi diyelim normal standartlarda bir yerde 2 tabağa 70 lira ödersin, üstüne hediyesi var. Eğer ilişki ciddiyse, etek,parfüm, saat kurtarmaz. Kolye molye bir şey ister. Yani hediyede 100 lira olsun hadi en az.. Sonra çık biraz dolaş, taksiyle tekrar eve 25 tl daha ver. Sana maliyeti en düşük sevgililer günü 220 tl ye patlıyor Evet 220 tl o yüzden kutlamamak unutmak daha doğru,

Tamamen duygusal diyosun :p

sevgiler günü diye birşey yok bnce.insan sadece sevgililer gününe özel sevmemeli karşısındakini burada önemli olan yürekten sevmek...

Öküzlük ve odunluk hat safhada olduğu için. Ama gerçekten aşık ise erkek her şey yapıyor okyanus ötesinde olsa bile :d

çünkü sevginin bir tek güne sığdırılamayacağının bayanlardan daha çok bilincinde oldukları için.

Kapitalizmin ayak oyunlarından biridir sevgililer günü.Bu gün yaklaşırken bile midem bulanmaya başlar benim.Kişi içinden geldiği herhangi bir anda sevgisini gösterebilmelidir sevdiğine.Bu gösterim pahalı hediyeler demek değildir illaki.Bir küçük tebessüm bile yeter bazen.Sevgililer günü gibi bi kalıba gerek yok.

Sevgililer gününden nefret ediyorum.

Ne kadar saf cahilim.Çağın gerisinde kaldım.Kahretsin. D:
Klozetler alaturka tuvaletlerden daha çok tercih edilir olmuş.Birgünüde alaturka tuvalete çıkma günü falan olsun.Yazıktır günahtır.Parayı ahirete mi taşıyacağız.

Geri