Erkekler Neden Olgun Kadınlardan Hoşlanır

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlişkilerde erkeklerin kadınlardan büyük olması geleneği son zamanlarda ortadan kalkmakta. Bazı aile geleneklerine göre kadınların erkeklerden büyük olması ters gelebilir fakat önemli olan ilişkiyi yaşayan kişilerin mutluluğudur. İşte erkeklerin neden olgun kadınlardan hoşlandığının sebepleri…

Anne şefkati

Bazı insanların ailevi sorunlarını ikili ilişkilerine de yansıyabiliyor. Bu nedenle anne şefkatini hayatlarına girecek başka önemli bir kadında arıyorlar. Bu nedenle ailelerinde tramvatik olaylar yaşayan erkekler olgun kadınlara daha fazla güveniyorlar.

Tecrübeleri ile yön vermeleri

Her zaman denildiği gibi erkeler geç olgunlaşırlar. Ama hata yapmakta istemezler bu nedenle kendilerinden yaşça büyük kadınların tecrübelerine güvenmeleri ve daha az sorumluluk almaları kendilerini büyümeyen bir çocuk olarak hissetmeleri kendilerinden yaşça büyük kadınlardan hoşlanmalarının en büyük nedenlerinden birisidir.

Yeteneklerini keşfetmeleri

Belirli bir yaşa gelmiş insanların istekleri ve hedefleri bellidir. Bunların yanı sıra bu kişiler hangi konularda yetenekli hangi konularda eğleniyorlar bunu belirlemiş oluyorlar. Bu nedenle kendilerinden küçük yaşta olan erkeklerin kendi gelişimlerini tamamlamasına da yardımcı oluyorlar.

Hayata dair bilgiler ediniyorlar

Hayat arkadaşlarına kıyasla daha az olaylara şahit olan erkekler eşlerinin tecrübelerinden yararlanarak daha az hata yapmak isterler. Kendilerini her anlamda eğitebilecek bir kadın isteyen erkekler genelde kendilerinden yaşça büyük kadınları beğenirler.
alıntı

Yalan, çıtır seviyoruz :)

O şimdi biraz da olgunluğuna bağlı , çıtır sever ama türk erkekleri genel de. Ne biliyim geçmişten gelen bir iç güdü sanırım

Bazıları dolgun sever. Olgun kadınlardan daha toy olanlar belki hoşlanır ama geneli tiktok'ta çıtır kızları izler.

Aman İsmail bey ağzımızın tadı kaçmasın.

Bu Konudan Uzak Durayım . Hiç Kendimi Tutamıyorum Olgun Tombul Bayan Görünce :p

Kadınlar neden olgun erkeklerden hoşlanır diye uzatsak bunu?
Herkesin hoşlantısı farklıdır; kimine çıtır, kimine olgun, kimi ne bulsa... :]

Çünkü çoluk çocuğun afra tafrasını çekeceğine masal dinlemek hoşuna gider

Ne Zaman Büyümeyi Düşünüyorsun Sen .Bak Burada Hemscinlerinde Var Bak Bakalim Senin Gibi Kabiliyetsiz Yorum Yapan Varmi. Bir Bayansın Sen Kendine Yakışani yap Her Zaman ..

Burdaki Hemcinslerime İki hafta Önce Boyun Kadar 2 Oğlun Var Utanmıyor musun Forumlarda Yıllardır Aşk Yaşamaya Diyen Kişiliksiz Abaza Vadı Sana Tanıdık Geliyo muuuuuuu :D Zamanında Yediğin Hurmalar Bir Yerlerini Tırmalar :gulus: Sen Kimsinki Paçozzzzz :D:D

O Konu Bura İle Alakalı Değil. Akabinde Sende Haklısın Ben Kimim Bu Konuda Sana Hak Veriyorum. Teşekkür Ederim Sana Hakkımdaki Düşünceler İçin.
Ayrica Benim Yediğim Hurmalar Emin Ol Beni Hiç Tırmalamadı. Çünkü

Hakkımda Ne Duyduysan Doğrudur. Rahat Ol Daha Fazlasını Yaptim

Ayrca Benim Kadar Kimse Sabirli Olamaz :)

Haydi Sen Okula Ben İşime Ufaklık Ne Dersin. Daha Yeni Aldiğin Ayakkabının Resmini Atacaksın Foruma :p

Geç Kalma Kolay Gelsin :)
Burdaki Hemcinslerime İki hafta Önce Boyun Kadar 2 Oğlun Var Utanmıyor musun Forumlarda Yıllardır Aşk Yaşamaya Diyen Kişiliksiz Abaza Vadı Sana Tanıdık Geliyo muuuuuuu :D Zamanında Yediğin Hurmalar Bir Yerlerini Tırmalar :gulus: Sen Kimsinki Paçozzzzz :D:D

yaw hehe Ya Yürrüüü Git Başka Yede Yellen :pppp Senin Gibiler Erkeğim Diye Dolanıyor Ortada Sayko aciz paçozzuu (Başkaforumdaki kişi için yazmıştımyersen)

Geri