erkekler neden kadınım der?

Konu sahibi son olarak 3686 gün önce görüldü
Erkekler sevdiklerine kadınım diyorsa bundan ne anlaşılır? neden erkekler kadınım der?

Artık iki günlük ilişkilerde bile erkekler kadınları etkilemek, kendilerine bağlamak için kadınım derler; ama onlar ayrı. Gerçekten seven erkekler kadınım derdi partnerine. Kadınım, karısı, çocuklarının anası gibi görmesinden ileri gelir. Şimdilerde neredeyse her erkek her kadına bunu dediği için gecerligi kalmadı.

Her firsatta dillerde sakiz oldugu icin özelligini yitirmis bi kelime oldu.

söylerdim de özel söylenmez.

Kırodur. Bir de bunun kıro kadın versiyonu vardır erkeğim demeden duramaz adafafas

Kadınım ; hiç sevmem o ne öyle malım der gibi :T:
Sözde sahiplenme,koruma iç güdüsüyle söylüyor olabilirler.

Arkadaşlar saçma sapan konular açmayın bu konunun amacı eğlence gırgır yeri. Banane kadından erkekten gülelim eğlenelim. Offfffff

aitlik -sahiplik dongusunden baska bir sey degil.
Kadinima karsi cikanlar , bebegimlerden neden hoslanir onuda anlamis degilim.

bazi adamlar once kadinim der 2 gun sonra bir kiskanclik krizinde kadinim dedigi insani (en uygun dille yaziyorum) hayat kadini yerine koyar
hepsi laf-u guzaftir abesle istigaldir nazarimda...

kadınım diyosa hayat üniversitesinden mezundur
gadınım diyosa odtü makine mühendisliği mezunu, muğla milaslı, halk ozanı ve chpli tolga çandardır.
2.si tercihimdir.

Bazıları gerçekten sevdiği için der, bazıları laf olsun torba dolsun diye der, bazıları da sahiplendiği için der.

Bir kadına kadınım diyebilmek için önce kendine 'adamım' diyebilmelisin.

Duyunca kendimi kurtar vadisinde filan hissediyorum.
Sevmiyorum.

Günümüzde sıfatlar salaklık derecesinde kaotik bir öneme sahip. Düşününce şöyle bir geçmişime bakıyorum. Duygusal olarak ilişkide olduğum kadınlara genelde ismi ile hitap ederim, bunu da çoğu farklı yorumlamıştır başta.

Karım dediğimi bilirim an ve duruma bağlı. O an kaldırıyor o kelime , çiğ durmuyor

Bazen kafa bulmak bazen çoşku

Anlık patlamalar ama çok takılmamak lazım ;)

Geri