Erkekler neden ikinci (2.) evliliği yapmak ister? 2. evliliğe sebep olan durumlar nel

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Erkekler neden ikinci (2.) evliliği yapmak ister? 2. evliliğe sebep olan durumlar nelerdir? Erkekler neden ikinci (2.) evliliği yapmak ister? 2. evliliğe sebep olan durumlar nelerdir?

İkinci evlilikten kastın kuma getirmek mi?
Yok değilse kadınlar da ikinci ya da üçüncü evliliği yapabilirler isteyebilirler, ona göre cevaplayalım.

Hanımın kısır olması , ev işlerini yapmaması , erkeğin cinsel ihtiyaçlarını gidermemesi . erkekler korkudan belki yazamaz Erkeklerin temsilcisi olarak yazayım . Birazdan feminist bayanlar ve erkekler hücum eder

ikinci evliliğe neden olan durum şey olabilir mi mesela birinci evliliğin bitmesi :nopsrn:

ben ilkini de istemiyorum ki ikincisi olsun.

hem kim demiş erkekler ister diye?

ya kadınlar istiyorsa :T:

haydi akış yönünü değiştirdim.

Bir erkek olarak cevaplayım. Öncelikle şunu belirteyim. Bütün kadınlar ikinci evlilik sözü geçince hemen şöyle düşünmeye başlar ve bizlere her hakareti mübah görür ve ve ve ve ............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
<br></br>

Henüz ilk evlilğe karar veremedim.

İlk evliliğinde yeterince hüsran , hayalkırıklılığına uğramamış. İkinciye cesaret etmek , evliliğe tövbe ettirmemiş ilk hatun demek.

Geri