ErkekLer Neden `Hayir` dan AnLamazlar?

Konu sahibi son olarak 2526 gün önce görüldü

ErkekLer Neden `Hayir` dan AnLamazlar?

• Umut insanıdır onlar, `Ya evet derse` umudu ile yaşarlar

Kullanılan: 0 0.0%
  • Naz severdirler, naz yapıyorsunuz sanarlar

Kullanılan: 1 10.0%
  • Kendine güven insanıdır onlar, `Bana hayır denmez, o hayırın altında başka bir anlam olmalı` derler

Kullanılan: 2 20.0%
  • `Hayır demek belki demek` inancına mensupturlar

• Açıklamasız hayırları redden saymazlar

Kullanılan: 1 10.0%
  • Mazoşist eğilimleri vardır, hayır cevabını duymaktan keyif alırlar

• Sadisttirler, sürekli aynı soruyu sorup işkence etmekten keyif alırlar

• Fazla açıklamalı hayırları hayırdan saymazlar

• Neşe insanıdır onlar, her hayırı şakadan sayarlar

• Diger

Kullanılan: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Çünkü Odundurlar. neyden anlıyorlar ki hayırdan anlasınlar? :D

imkansız daima cazip ve çekicidir de ondan :)
mesela bir boğayı düşünün karşıdaki adamın alinde mızrak olsamına rağmen ve o mızrak kendisine saplanacak olsada yinede o kırmızıyı görmüştür ve köpürmüştür saldırmalıdır başka yolu yoktur çünkü ne bileyim kırmızıda onun için bir hayır anlamında sanırım ve hayırlar hep çekicidir nedense :) :) :)

Hepsi için hayır der bunlar :D

Kendine güven insanıdır onlar, `Bana hayır denmez, o hayırın altında başka bir anlam olmalı` derler

evet bu tarz erkekler favorimdir ;) aslında ısrarcıdır ama dozunda :D ayrıca yeri geldiğinde çok güzel anlıyolar hayrdan ;)

Erkekler " hayır " 'dan anlarlar. Erkekler çoğu şeyi anlarlar. Fakat topluma " Erkekler neden hayırdan anlamazlar denildiğinde " artık belirli bir erkek grubunun kişisel kafa yapılarından dolayı bazı şeyleri doğru bulmayıp kendilerince " hayır " olarak dile getirdiktleri olaylar yüzünden oluşmuştur bu olgu. Erkekler veya kadınlar şeklinde yaklaşılmaması gereken bir konudur bu. Her bir insan farklıdır.

benimki anlıyor hayırdan .hayır dedimmi bitmiştir konu :) inadımı bilir

Hayir dan anlamayan bi erkek yok,kizlar kendinizi kandirmayin o abarti egonuzla basa cikmayi deneyin.

çoğu erkeğin "hayır" cevabını "aslında evet demek istiyor ama naz yapmak için hayır diyor" diye algıladığını düşünmekteydim. Özgüveni yüksek insanlar biraz :cici:

Niye böyle bir genelleme yapmaya gerek duyulmuş, anlamadım...

raziymis gibi gulerek hayir dersen tabi anlamaz.

'aa, trip yapiyor bana, benden gercekten hoslaniyor, biraz daha zorlasam beni sevdigini soyleyecek' dusuncede olduklari icin.

Çünkü yönlendirilmeyi pek sevmezler.

'Erkek adamdır o yapar' kültürüne sahip bi toplumda böyle bi soru komik olmuş. 'Gece 12 de dışarı çık, sarhoş ol, kavga et ' hepsine evet derler, nerdeyse ayakta alkışlarlar.... Böyle yetişiyoruz bu bi gerçek haliyle 'hayır' pek anlaşılır bi kelime olmuyor.

Geri