Erkekler Neden Evlenmek İstemez?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
erkekler neden evlenmek istemiyor, erkekler neden evlilikten korkar

Haremi bırakıp tek göz odaya yerleşmek istemiyoruz :P Şaka bi yana biz özgür ruhlu olarak yetişen bi cinsiz. Yani kimse bize demez gece cıkma, içme, dağıtma diye. Geç olgunlaşıyoruz, özgür ruhluyuz. Evlenipte bunların elimizden gitmesini istemiyoruz.

Yalnız olup kafama göre takılmak hoşuma gidiyor, rahatıma ve özgürlüğüme düşkünüm. Beraberlik olduğunda bu kadar özgür olamıcam. 30 yaşına kadar yolu var ((:

Bunu erkeklerle değerlendirmemek gerek..Evlenmek istemeyen bir çok hatun var. Bknz : Ben sdfkd :D

Dudak büzüştüren Kızlar yüzünden
Kaprisli halleri biktirmistir İnsanları

ilişkiyi resmileştirmenin gereksizliğini, anlamsızlığını, basitleştirdiğini düşündükleri için olabilir.

Bu sorunun yanıtından (!) daha çok merak ettiğim şey: Erkeklerin neden sürekli bir kadına bağlanmak istemeyen,duygusuz hissiz canlılar gibi lanse edilmesi?

Pek çok ünlü platformda bu tarz sorular ciddi ciddi tartışılıyor.Bir kadın da bir erkeğe bağlanmak istemeyebilir , bir kadın da en az erkek kadar evlenmeyi saçma bulabilir.Sadece ülkemizde erkekler cinsellikte daha üstün tutulduğundan ve bunu daha açık yaşayabildiklerinden, onların bu konudaki yanlış tutumları daha çok göze batıyor.

Çevremdeki arkadaşlarımın geneli ya özgürlüğünün kısıtlanacağını düşündüğü için ya da maddi külfiyetinin artacağını sorumluluklarının artacağını düşündüğü için istemiyor ^^

erkek olsam ben de evlenmezdim neden evleneyim neden karı kız dırdırı çekeyim neden hayatımı tek bir kadın uğruna tüketeyim evlenmem tabi neden evleneyim derdim yani evlenmesinler tabi yaşı geçkin iyi adam kalmıyor sonra 30 dan sonra hepsi evli çocuklu yazık onlara

Büyük ihtimalle özgürlüklerinin kısıtlanacağını düşündükleri ve sorumluluk almaktan korktukları içindir

ben istiyorum gel beni al al beni lan

Bağlılıktan korktukları için.
Fazla çemkirildiği için.
Anlayış bulamadıkları için.

İçin, içinn ..

Valla ben evlenmek isterim. Hayatımı kendisiyle geçirecek bir kadın bulduktan sonra neden evlenmek istenmesin ki?.. ^^

Param yok o yuzden bide guven mevzusu

Geri