Erkekler Neden Bu Kadar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
Gerçekleri söylemek gerek.
şahsım adına erkekleri kızlardan daha samimi buluyorum.
iyi arkadaş ve sırdaş olur erkeklerden
iyi sevgili olması ise tamamen karşı cinse bağlı.

çok kız gördüm sevgilisi varken gelen fırsatları kaçırmamaya çalışan sevgilisini aldatan..
bunları sadece erkekler yapmıyor.

İlgi budalası kızlara buradan selamlarımı yolluyorum.

Bende bazı konularda kızlarla sırdaş olmayı seviyorum. Çok bayan arkadaşım yok. Yani candan olan. Bir tane var o da yetiyor.

Hı hı, doğru erkeklerin huri melek olduğunu unutmuşum; afedersiniz. ((=

''Kazan dibin kara senin ki benden kara'' sözünü hatırlatıp durmayın...:D Eğer bir yanlışımız varsa, sizler büyüklük gösterip bizleri bağışlayın...:D Nooollluuurrr...:zuha:

Bende bazı konularda kızlarla sırdaş olmayı seviyorum. Çok bayan arkadaşım yok. Yani candan olan. Bir tane var o da yetiyor.

Benim de fazla kız arkadaşım yoktur. Erkekler kızlar gibi kıskanç ve kompleksli değiller ve iyi sır saklamayı biliyorlar. Sırf bunun için bile erkekler gözümde daha bir değerli.

Niye didisiyorsunuz acaba, erkekler ne kadar odun gicik olursa olsun seviyoruz, bizde ne kadar tripli alingan kiskancolursak olalim sizde bizi seviyorsunuz. :D

Bende hep uzak durmayı tercih ediyorum, tabi mümkün olduğunca...:)

Niye didisiyorsunuz acaba, erkekler ne kadar odun gicik olursa olsun seviyoruz, bizde ne kadar tripli alingan kiskancolursak olalim sizde bizi seviyorsunuz. :D

hatun haklı en azından ben kendi adıma dağıldım:dusun:

bende bu cikdi ( ben bilmem google bilir ) :) :)

KDQVNO.png

oda birşey mi googleye kadınlar neden bu kadar yaz çıkanları gör :)

ehehehe diyordum taa ki kei'n yorumunu goruup deneyene kadar ./
:)

iyi ki kızlardaki gibi sapık azgın gibi şeyler yok :)

Geri