Erkekler Neden Beyaz Tenli Kadınları Tercih Eder?

Konu sahibi son olarak 3713 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadin_erkek.jpg

Toronto Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre açık renk tenin masumiyet, saflık, bekaret gibi kavramları çağrıştırdığı ve erkeklerin kadınlarda bu özellikleri aradığı sonucu çıkarken, buğday ya da esmer tenli erkekleri tercih eden kadınlarınsa tehlike, gizem, iktidar ve seksi ifade ettiği için tercihlerini koyu tenli erkeklerden yana yaptığı ortaya çıktı.

Bilim adamları, hangi ırktan olursa olsun, erkeklerin "açık tenli" kadınları beğendiğini, kadınların ise "koyu tenli" erkekleri beğendiğinibelirttiler. Bilim adamlarına göre erkeklerin açık tene eğilimlerinin nedeni, açık tenin "masumiyet, saflık, bakirelik, hassaslık ve iyiliği" çağrıştırması. Ancak bilim adamları, Monica Belluci gibi esmer tenli kadınları tercih eden erkeklerin sayısının da hayli kabarık olduğunu belirterek bu erkeklerin bilinçaltlarında "tehlikeye eğilim" olduğuna dikkat çektiler.

Nicole Kidman, Kylie Minogue gibi açık tenli kadınları saflığın simgesi olarak gören erkekler, masumiyeti beyaz tende arıyor. Collin Farrel, Johnny Depp gibi beyazperdenin yakışıklı aktörleri ise esmer tenleriyle tehlikeyi ve gizemi çağrıştırdığı için kadınların beğenilerine daha çok hitap ediyor.​

Bu biraz genelleme :D Ama bayanların %90 nı Esmer olacak, dudakları kalın olacak, hafif kirli sakallı olacak :D bu tarz hayalleri var. :D Kısacası bi Enrique İglesias istiyorlar :D

Beyaz tenli nadir bulunan bir tendir de ondan, Genelde ülkemizdeki bayanlar buğday ve tonları olduğu için :D Daha çekici al benili geliyorlar. Beyaz tenliler

Ama esmer erkekten çok bir şey yok ülkede :D hatta renk renk koyuya doğru gidenleri bile var :D

:u3::u2::u1:

bu smileyler ne güzel özetlio herşeyi , çok sevdim :P

Şimdiye kadar sadece 1 tane beyaz tenli sevgilim oldu sanırım nadir yetişiyorlar..

He birde beyaz tenli ya fazla öpüp sevemiyorsunuz hemen kendini belli ediyor vücudunda..

Oyle birsey yok ben esmer seviyorum

Esmerim, ilgi çekiyorum -.-

Şimdi bir yorum yapardım ama neyse, banlanmayayım. :D

Kadın bulmuşlar da beyazını arıyolar. Peh

Beyaz ıyıdır ıyı

erkek dediğin imza bırakmayı sever beyaz tende imza bayağı kalıcı oluyor ondandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri