Erkekler Neden Az Konuşur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Erkeklerin hep suskun olduğu, fazla kpnuşmadığı herkesçe bilinen su götürmez bir gerçektir.
Peki bu erkekler neden az konuşuyor?

içlerinde saklarlar genelde paylaşmazlar belki ondandır

Kadınlar Erkeklerin Konuşmalarına Fırsat Vermez de O Sebepten.

Aslında Keyfimiz yerinde ise konusmayi severiz. Hic susmak bilemeyiz. Ama can sıkkın olunca anlatmak yerine içimize atarız. Yoksa suskun falan değiliz.

Kadınlar çok konuştuğu için erkeğinde az konuştuğunu sanıyor bilmiyor ki asıl olan erkeğin yaptığı gerektiği kadarı ile konuşuyor siz aynı olayı 36 farklı yönden anlatma kapasitesine sahip varlıklarsınız.. :D

Erkekler kendinizi kandırmayın. :p
Erkekler az konuşur; çünkü karşılarında leb demeden leblebiyi anlayabilecek bir karşı cins vardır.

Ayni seyi defalarca , farkli acilardan giris cikis yaparak, ornekler vererek , erkegin anlayacagi dilden evirip cevirirken, yumusatip ortama uydurayim derken , onunu arkasini dusunup , tartarken bi kac cumle fazladan kurmus olabiliriz.

Meselq suan benim yaptigim gibi ..
Azlinda biz cok konusmuyoruz da siz az anliyorsunuz .

Biz çok anladığımız için sizi az dinliyoruz, haliyle boşa konuşuyordunuz. Bu durumda da erkeklere sıra gelmiyor. Aşırı zeki olduğumuzdan anlatmadan sorunlarımızı çözebiliyoruz.

Not: Üste yazdığım forumda ki feminikler için geçerlidir :) Diğer bayan arkadaşlar çok konuşmayı seviyordur. Bizde saygımızdan dinliyoruzdur :)

Canları öyle istiyordur, üzerinde düşünmeye değmeyecek bir konu.

Not : Burdaki yorumlar okunur arkadaş :) :)

Az ve öz konusan erkekler oldugu kadar bir bayani alt edicek derecede cenesi dusuk erkeklerde mevcut malesefki.

Kim demiş az konuştuklarını?
Bir kere konuşmaya görsünler, makinalı tüfek gibi mübarekler.

Yerinde az ve öz konuşanı ise milyonda bir rastlanacak olanlardır, zaten bize de öylesi düşmez.

Kendimden şüphe etmeye başladım, yoksa ben erkek değilmiyim -.-

Az konustugu icin de hic bir olay da niyetini de belli edemiyorlar..
Cok konusmasin ama az da konusmasin...
hadi ben sessiz biriyim ama karsimdaki öyle olmasin..
Hem ne demisler ;
-susma sustukca sıra sana gelir .
:sleep:

Geri