Erkekler neden alyans takmayı sevmez?

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç sebebi olabilir. Rahat edemediği için, çoğunlukla da evli olduğunu belli etmemek için.

el parmaklarından hiç birinin kalbe giden bir damarla bağlantısı yok :)

elin görüntüsü parmakların hiçbirinde damar yok :) düzeltiyim dedim

Ama bu el benim elim ve sevdugumun eli degil, bu yuzden bize gecerli degil bu, kabul etmiyorum :D

Sevmiyorum kardeşim bu kadar basit.

alyansa alternatif olarak; tasma taksın askjdaks
alnına dövme yaptırsın ya da REZERVE diye xd

Hepsinin türlü bahaneleri olsa da takmalı bence.Hemde en dar olanından.Bu yapılacak olanı engellemez ama en azından karşıya bir mesaj göndermesi açısından iyi bir şey.Ayrıca iki kişi arasında manevi bir bağ.

Genel olarak evlenene kadar bir erkeğin kullandığı aksesuar en fazla saattir. O yüzden yıllarca bijütericilerden bir sürü çeşit takı alıp takmış karşı cinsin erkeğin alyansla olan savaşını anlaması imkansızdır.

Hiç yüzük takmadım, gerekte duymuyorum ha evlendiğimde nişan veya söz olduğunda takarım arkadaş ne olmuş sevdiğim istedikten sonra hem istemesede takarım.

Farid, sen nediyosun hacı abi :asd:

Ben takamiyorum, cok rahatsiz ediyor ciddi manada.

Onun yerine bileklik takayim

Eşim hep kızıyor niye takmıyon diye

ya sen manyak mısın? senin tek ilişkin, ıslak pamuğun üzerine koyduğun nohut veya fasulyedir, nasıl evlenicen olm, senin evlenebilmen için tek çözüm; küçüklükten alıp büyütücen falan anca yani :D

Olm evli olduğu kişi beşik kertmesi :asd:

ya sen manyak mısın? senin tek ilişkin, ıslak pamuğun üzerine koyduğun nohut veya fasulyedir, nasıl evlenicen olm, senin evlenebilmen için tek çözüm; küçüklükten alıp büyütücen falan anca yani :D

inananlar olurdu başgan ne bozuyon :D
sonra gömüyorsun falannn :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri