Erkekler Neden Aldatır

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hamam böcekleri en sevişken canlı :)

Erkeklerin çok azı tek eşli olarak hayatını sürdürüyor.Eşlerinin bundan pek haberi olmuyor tabi.
Doğaları böyle.Doyumsuzlar.

bu doyumsuzluk kavramını genele yaysak, daha adaletli olur sanki?

Son düzenleme:
Bu tarz konuların kadını, erkeği yok. Olmamalı da bence. Bu başlıklar çok saçma geliyor bana forum'a ne zaman girsem, mutlaka görüyorum bu cinsiyet ayrımcılığı içeren konuları. Konu başlığının, insanlar neden aldatır olarak değiştirilmesi gerekiyor

.....

Son düzenleme:
Bu tarz konuların kadını, erkeği yok. Olmamalı da bence. Bu başlıklar çok saçma geliyor bana forum'a ne zaman girsem, mutlaka görüyorum bu cinsiyet ayrımcılığı içeren konuları. Konu başlığının, insanlar neden aldatır olarak değiştirilmesi gerekiyor

Kadın ile erkeği iki farkli cinsiyet olarak ayiran 1 ozellik belirtebilir misiniz?

Buna bir çok örnek verilebilir tabi ama aldatma konusu, her iki cinsiyet için de geçerli extinction . Bu ve buna benzer konularda bu ayrımcılığın doğru olmadığını düşünüyorum.

Ayrimcilik olmasi yanlizca cinsiyetin isminin yazilmasimi? Yani basligi degistirsek konu icinde erkeklerin daha fazla aldattigi orani yuksek ciksa ya da kadınların Kizmayacakmisiniz? 2 cins de ayni nedenlerden mi aldatiyor? Yani 2 cinsin de farkli nedenlerden aldatabilecegi gercegini anlatmak icin kadin ya da erkek yazmanin neresi yanlis?

2 tarafinda ayni acidan sekse bakmadigini biliyoruz ki ilk postuma bir goz gezdirmenizi isterim

Son düzenleme:
Ne güzel bu forumda hiç aldatan yok, bu kadar güzel forum daha önce görmedim. Bütün hanfendi ve beyfendi kişilerin oluşturduğu bir forumda olmaktan çok mutluyum. Teşekkürler arkadaşlar, bütün aldatan insanların hepsi başka yerde.

Ne güzel bu forumda hiç aldatan yok, bu kadar güzel forum daha önce görmedim. Bütün hanfendi ve beyfendi kişilerin oluşturduğu bir forumda olmaktan çok mutluyum. Teşekkürler arkadaşlar, bütün aldatan insanlar hepsi başka yerde.

Run reis senin yaninda burda ki erkeklerin capkinliginin esamesi okunmaz.
Her erkek keske sizin gibi sadik ve tek bir cicekten bal alip hayatini devam ettirebilme ruhani nirvanasini tamamlayabilse efenim.
Adeta bir ask cesmesisiniz.

Run reis senin yaninda burda ki erkeklerin capkinliginin esamesi okunmaz.
Her erkek keske sizin gibi sadik ve tek bir cicekten bal alip hayatini devam ettirebilme ruhani nirvanasini tamamlayabilse efenim.
Adeta bir ask cesmesisiniz.

Benim sevdiceğim var beyfendi, darısı olmayanlara. Herkes mutlu olsun, huzurlu olsun çok güzel bir his.:hi:

Benim sevdiceğim var beyfendi, darısı olmayanlara. Herkes mutlu olsun, huzurlu olsun çok güzel bir his.:hi:

Hmm sosyal mesaj vermekten de geri kalmıyorsun reis, peki caktirmiyorum ben de o halde hic bisi ";)

Hmm sosyal mesaj vermekten de geri kalmıyorsun reis, peki caktirmiyorum ben de o halde hic bisi ";)

Birine selam verince, yada iki muhabbet edince "aa bana asılıyor, yada bak bak şu şuna yürüyor" mantığını yıkmak lazım. Şahsen burada biriyle tanışıp görüşme yapmak isteyebilir insanlar, ama işte bazı algı problemleri engel oluyor. Herkes ifşa olurum korkusu içinde. Neyse ben forumda ki cilveleşmeler konusuna gidiyorum, banane bu durumlardan :)

extinction yazmış olduğun ilk postu okudum. Bahsettiğin deney hakkında herhangi bir bilgim yok, eğer deney doğruysa ve fareler ile insanların çiftleşme içgüdüsü aynı ise, o zaman erkeklerin genel olarak kadınlara nazaran aldatma isteğinin çok normal olduğu, elinde olmayan sebeplerden dolayı yine kadınlara nazaran daha çok aldattığı gerçeği ortaya çıkıyor. İnsan merak etmiyor değil hani. Yani bu bilgiye göre, kadınların çiftleşme arzusu biz erkekler kadar güçlü olsaydı eğer, bu eşitliğin ahlaki açıdan her iki cinse de pek yararı dokunmayacaktı :)

Son düzenleme:
Birine selam verince, yada iki muhabbet edince "aa bana asılıyor, yada bak bak şu şuna yürüyor" mantığını yıkmak lazım. Şahsen burada biriyle tanışıp görüşme yapmak isteyebilir insanlar, ama işte bazı algı problemleri engel oluyor. Herkes ifşa olurum korkusu içinde. Neyse ben forumda ki cilveleşmeler konusuna gidiyorum, banane bu durumlardan :)

Tamam tamam dunya barisi tamam hadi

Kadınlar daha çok aldatır ama belli etmezler sadece.

Geri