Erkekler ne zaman ağlar?

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
Biz kadınlar yapı itibariyle hassas canlılar olduğumuz için hemen her şeye ağlayabiliriz. Bir kadının ağlaması da alışıldık bir şeydir hem yadırganmaz.

Ama erkekler öyle mi ? Daha dayanıklı oldukları şüphesiz ama erkekler de ağlar.

Sevdiği biri öldüğünde mesela ya da inancını kaybettiğinde ne bileyim her şey artık kaldırabileceğinden daha ağır geldiğinde..

Erkekler gece ağlar!

Kim bilir kimler var şimdi kalbindeeee sen beni unuttun çoktan belkideeee ben hala yaşarım eski günlerdeee her şey de sen varsın unutamadımmmm

Daha dayanıklı falan değiliz aslında, sadece kendimizi öyle göstermek zorundaymışız gibi hissediyoruz.
Bunun bir zamanı ya da planlaması var mı bilmiyorum ama o zamanları düşündüğümde;
Sanırım değiştirmek için elimden hiçbir şey gelmediği ve kendimi o çaresizlik içinde aciz hissettiğim vakitlerdi.
Aslında keşke bizde kadınlar gibi bu olağan durumu rahatça yaşayabiliyor ve biriyle paylaşabiliyor olsaydık.
Belki o zaman daha kolay olurdu her şey.

Erkekler de insan neden ağlamasın
Kıyamam ağlayın :'(
Açilirsiniz
En azından rujum bitmiş gibi saçma seylere ağlamıyorlar

Ağlamanın erkeklikten bir sey kaybettirmeyecegini bilen erkek ağlar mesela.
Bazıları içine ağlar, ağlar da belli etmez
Bazıları dışına dışına ağlar belli eder
Bazıları ağlasa da gözyaşı dökemez belli de edemez
Ama herkes her insan, erkekler de "derin bir yara aldığında" ağlar.

Babacığımı hiç ağlarken görmemiştim babaannem vefat edene kadar.Çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.

Ki ağlamanın cinsiyeti olmaz.

Çaresiz olduklarını hissettikleri zaman ağladıklarına şahit olabiliyoruz fakat genelde çok güven duydukları bir ortam yoksa duygularını pek dışa vurmayı tercih etmiyorlar.

Yalnız başına film izlerken.
Yalnız başına içerken.
Yalnız başına kaybettiklerini düşünürken, vsvsvsvs

Ama yalnız olması şarttır. Öyle öngörülmüştür çünkü.

A Ğ L A M A hususunda ünlüler list

1 İbo

2 Yılmaz Morgül

3 Mastor​

Erkekler aglamaz.s

---Mesaj 12:21 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 12:20 de Eklendi ---

Sil gözyasini
Kacirma gözlerini benden suclu suclu

her ne kadar o taraftan
dağ gibi
kale gibi
zirvede kar gibi
görünsem bile
evet ağlamışlığım var

Tek maçta yatan kupona ana babasını kaybetmiş gibi ağlayanı gördü bu gözler.

Pek gören veya duyan olmaz. Duyan da inanmıyor aslında. Erkeği kadını yok tabi ama işte. Bazen.. Neyse. Absent. Seko abi aklıma çok pis şeyler geldi bak şimdi. Arıyım mı bir saate?:mnyk:

Pek gören veya duyan olmaz. Duyan da inanmıyor aslında. Erkeği kadını yok tabi ama işte. Bazen.. Neyse. Absent. Seko abi aklıma çok pis şeyler geldi bak şimdi. Arıyım mı bir saate?:mnyk:

Valla pampa dün akşam işten geldim uyumuşum.. Gece gördüm bildiriyi ama forum kapalıydı giremedim. Kusura bakma o yüzden ama iyi ki de uyumuşum. Yoksa çekilmezdi senin ses tonun o saatte dflkfdhklşfd :D

Magazin programlarında ali ağaoğlunu yeni genç sevgilisi ile gördüklerinde.

Bir kere gördüm ( tam ağlamak olmasada ) o da havalanında vedalaşırkendi ve son görüşüm oldu .
Aklımda hep o gözler ve ağlamayın lütfen ..

Kimseye ağlamayı yakıştıramıyorum ya içim acıyor.
Kadın erkek hayvan farketmez canı yanınca ağlar.

Geri