Soru C Erkekler Nasıl Kadınları Çekici Bulur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Erkekler nasıl kadınları çekici buluyor?

Kendinden daha aşağıda bi konumda olanı genellikle. Kompleks kötü bi şey tabii.
Mükemmellik başa bela ashhdjfkf

Akıllı olmalı, komik , samimi ve kendine özgü..

Kokusu bile bambaşka olmalı benim kızımın ;)

bir çoğu için nefes almaları yeterlidir :T:

Tercihlerim arasında babadan zengin aile terbiyesi almış bir ev ve bankada bir miktar canlı olabilecek bana bakabikecek arada bir sırtında taşıyabilecek bir hatun lazım haaa unutmadan yemek yapmayıda bilsin bi zahmet

zeka felakettir, zeki kadınları hem çekici bulurlar hem korkarlar o yüzden olaya tamamen fiziksel açıdan yaklaşıp taş gibi hatunları çekici bulurlar diyerek klasikleşmek istiyorum : )

esmer viraz uzun boylu uzun saçlı ve fit baağyanları. :T:

Kumral kehribar góz renkli filan.
Kahkùl yakismali mesela.
Gobek deligi ve gobegi guzel olmali.
Ayak no su max 37 filan olmali.
Ayaklari diz kapaklari guzel olmali.
Kararmis diz kapagi sevmem cukurlukta olmasin. Kemik yapisinda.
Kaş yapisi filanda begendigik tipte olmali
Aslinda kizil sac beyaz tender cok severim ama.
Herkese yakismiyor bakir sac filan. Maalesef

Yani çekicilik, genel tasvirlerim hiç olmadı, kanı sıcak içimin aldığı kişileri çekici bulurum bunun da net bir tanımı yok fakat son yıllarda kim "hmm" dedirtse 3. gün soğuyorum sonra bana sen ne istediğini bilmiyorsun diyorlar, doğrudur, bilmem. Dolayısıyla böylesi bir herif olarak kimsenin de günahına girmek istemem, geri basarım, fren yaparım, konuşmayı keserim.

Veleybolcu fetişim vardır onun dışında, kimseye içim bir türlü atmıyor te veya tâ kaç yıl oldu.

Karakter özelliklerini vs geçiyorum. Herkes iyi bir karakterdeki sevgiliyi arzular.
Bunun cevabı kesinlikle önce neşe ve sonra kadının kendine ait keyifleri, hobileri, ilgi alanları ve zevkleri oluşu. İlkini kesinlikle biliyordum, ikincisini kocam söyledi. Açıp ona sordum, bende neyi çekici bulmuştun diye jdjd canım flörtleşmek istedi, hazır bebeğim uyumuş…
Bir foti atmışım foruma. Pc’de birkaç sekme açıkmış ve arkada duran sekmelerden birinde youtube’da bir edebiyat-felsefe söyleşisi izliyormuşum. Çok dikkatimi çekmişti dedi:d Hatırlamıyorum bile mesela ben bunu.
Fiziksel çekicilik de önemlidir ama şimdi şuraya romantizm serpiştirmişken oraya girmek istemiyorum…

Bilmiyorum valla,ben hep itiyorum.
Niye böyle anlamadim.ddd

söylüyüm
sonra hepiniz çekici olun
söylemem

Geri