E
Emir
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Zaten benim orada bahsetmek istediğim şey de tam bu idi. Görecelik kavramı. Sizin yukarı da bahsettiğiniz kriter aşık olduğunuzda söyle bir sevgilinize baktığınız kriterler mi? Yoksa aşk ilk görüşte değil de zamanla oluşan bir duygu mu?
Aslında bunu belirtmeniz gerekiyor ilk başta. Çünkü eğer ilk görüşte aşka inanıyorsanız ya da bir kadından hoşlanmaktan bahsediyorsanız o insana ilk önce sıcaklık bakımından da yakın olmanız gerekiyor ki daha sonra şartlar oluşsun.
Sıcaklıkta, kesinlikle o insanın ilk görüntüsüyle başlar sonra konuşmasıyla devam eder.
Size göre güzelliği olmayan bir kişi konuşmasıyla da size cazip gelebilir. Ama diğer taraftan hiç konuşmayan kişi ise direk bakışlarıyla da sizi etkileyebilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu yüzden yine sözümü destekleyerek "Hatun kişisi güzel olacak diyin, helal olsun diyim"
=)
Öncelikle seninle fikir tartışması yapmayı seviyorum. Bazı insanların bunu okuyup Oley kavga ediyolar demesini engellemek amacıyla söylemek istedim bunu ;)
Gel gelelim açıklamana (: Soru da diyor ki " erkekler nasıl bayandan hoşlanır " Sonuçta bir insandan hoşlanmak için o insanı biraz bilmek gerekiyor yada nebilim izlemek, takip etmek vsvs.. Buyüzden de güzellik dediğin için kalkıpta bir erkek 'hatun dediğin güzel olcak' yorumunu atarsa ben buna sadece dışsal görünüme verilen beğeni derim.. Buyüzden o tür bir yoruma gerek duydum =) Teşekkürler:hi: