Erkekler nasıl aşık olur?

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü

1655384558906.png

Erkekleri kendinize nasıl bağlamanız gerektiğini düşünüyorsanız bunun için çeşitli yollar var. Erkekler nasıl aşık edilir? sorusu yıllardır tartışılan konular arasında yer alıyor. Bir erkeği kendinize kolayca aşık etmek istiyorsanız kendinize güvenmelisiniz ve emin adımlarla ilerlemelisiniz. Bir erkeği kendinize aşık etmenin 5 etkili yolunu posta.com.tr okurları için araştırdık. İşte adım adım bir erkeği kendinize bağlamanın ve vazgeçilmez olmanın yolları...​

1655384589308.png

Birini kendinize aşık etmek istiyorsanız kendinize güvenmelisiniz ve cesur olmalısınız. Özgüveniniz yüksek olduğu zaman size karşı koyacak hiç kimse olmaz. Hoşlandığınız bir erkeği kendinize aşık etmek için çeşitli formüller arıyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

1-KEYİF ALDIĞI KONULARDAN KONUŞUN
Bir erkeği kendinize aşık etmek istiyorsanız onun hoşlandığı konuları konuşabilirsiniz.
Erkekler spordan, siyasetten ya da güncel meselelerden konuşmaktan çok hoşlanır. Onun ilgi alanı olan bu konular hakkında fikir sahibi olmanız dikkatini çekmenizi sağlar. Böylelikle sizinle konuşmaktan keyif alır ve sürekli buluşmanın yollarını arar.

1655384659866.png

2-GÜN İÇERİSİNDE ONU MERAK EDİN​

Erkekler ilgilenilmekten çok hoşlanır. Hatta erkeklerin kadınlardan daha çok ilgi sevdiğini söylemek yanlış olmaz. Bir erkeği gerçekten kendinize bağlamayı kafanıza koyduysanız onu merak edin.
Günün nasıl geçtiğini öğrenin, gün arasında ona mesaj yazın ya da telefon açın. Onun hayatıyla ilgilenmeniz bir erkeğin fazlasıyla dikkatini çeker. Ancak onunla ilgilenirken aşırıya kaçmayın ve bunaltmayın.​

3-HER ZAMAN DOĞAL DAVRANIN

3-HER ZAMAN DOĞAL DAVRANIN​

Erkekler doğal olan kadınları her zaman daha çekici bulur. Aşk, yapaylığı değil doğallığı sever bu sebeple aşık etme sürecinin akışta ve yapaylıktan uzak bir şekilde ilerlemesini sağlamak sizin elinizde.
Kendiniz gibi olun ve kendiniz gibi görünün. Farklı biriymiş gibi davranmak tüm ilişkinizi bozabilir. Her buluşmanızda en doğal halinizle ve sıcak tavrınızla ona yaklaşarak etkilemeye çalın.​

1655384647809.png

4-HEYECAN VERİCİ OLUN​

Planlı programı hareket etmek yerine sürprizlerle dolu olmanıza bir erkek asla karşı koyamaz. Anda kalabilmek ve akışta yaşamak erkeklerin en çok sevdiği şeylerden biridir.
Unutmayın erkekler hayatında; heyecan verici, farklı, büyüleyici, şaşırtıcı anlar sunan mutlu bir kadın olmasını ister.​

5-ÖZGÜR OLDUĞUNU HİSSETTİRİN

5-ÖZGÜR OLDUĞUNU HİSSETTİRİN​

Erkekler kısıtlamalarsan asla hoşlanmaz. Özellikle ikili ilişkilerinde baskı hissettiklerinde koşarak uzaklaşmaya çalışırlar.
Erkeğin size aşık olabilmesi için ona sonsuz özgürlük sunduğunuzu fark etmesini sağlayın. Çünkü kıskanmadığınızda, sıkmadığınızda ve özgür bıraktığınızda size daha çok bağlandığını göreceksiniz.​

beni gün içerisinde çok merak ettiklerinde sıkılıyorum, daralıyorum, bunalıyorum.

GÜN İÇERİSİNDE ONU MERAK EDİN​

Erkekler ilgilenilmekten çok hoşlanır. Hatta erkeklerin kadınlardan daha çok ilgi sevdiğini söylemek yanlış olmaz. Bir erkeği gerçekten kendinize bağlamayı kafanıza koyduysanız onu merak edin.​

ablası dün de sessiz kalın aman konuşmayın diyordunuz..... deli bunlar anacım....

once sizi bir goruyorlar, uzun uzun bakiyorlar, sonra hayal dunyalarina dalip uzun uzun bakmaya devam ediyorlar. trans halindeyken yuzlerinde ufak bir gulumseme olur ve gozleri kocaman olur, masum durur. o gunden sonra da surekli sizi izlemeye devam eder

Soğuk suratlı, dik bakışlı, keskin yüz hatlarına sahip; baygın ama derin gözlü, mesafeli ve asil...

Ahhh ALLAHH.

arzu-yanarda-0bae47c3-184d-4178-99d9-96e050eedf8-resize-750.jpeg

Geri