erkekler misyonunu tamamladı mı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yine bir analizim sonucu konu açtım ahah
Valla ben şöyle bakıyorum biseyler oluyor ya nerdeyse her alanda hakimiyet kadınların eline geçmiş gibi duruyor sanki ikinci planda söz sahibi gibiler yanlış gözlemlemişte olabilirim erkek ırkı son mu buluyor .d

Bu gözlemleme ve analizi yaparken herhangi bir madde etkisi altında mıydınız peki? :d

• Hehe
Tepkiler: ne
Ne zaman ki kadınlar kendi kendilerine üremeyi de becerebilir, o zaman sonu gelir muhtemelen evet. Hala vakti var.

Ha erkekler kendi kendine üremeyi başarırsa şayet, kadın soykırımı yaparlar o da ayrı…

• Korkunç
Ne zaman ki kadınlar kendi kendilerine üremeyi de becerebilir, o zaman sonu gelir muhtemelen evet. Hala vakti var.

Ha erkekler kendi kendine üremeyi başarırsa şayet, kadın soykırımı yaparlar o da ayrı…
Erkeksiz olur mu sence bu söyledigin :d

Le Guin'in Mülksüzler eserinde vardı böyle bir metin. Erkek egemen toplum yapısında yaşamaktan rahatsızlık duymuyor musun diye çıkışıyordu ana kahraman. Karşısındaki seksapel dişi de erkekleri manipüle edebildiğimiz için asıl erk bizim elimizde, onlar, yani erkekler bir nevi robotlar ve makineler gibi gerekli iş yükünü karşılıyorlar diyordu.

Evet abi kanalıma üye toplamak adina bir takim adimlar
Valla ben bilmem , sen bu soruyu cok evvelden cevaplamistin baska bir konunda. Ben de dedim heralde makara olsun , muhabbet olsun diye acmistir.
Konuya gelirsek , kaburgadan konusmamiz lazim.
Ama onun haricinde forumu hareketlendirebilecek bir konu olmus , guzel yani.

• Beğen
Şu an erkeklik dip seviyede. Bence buradan toplamak lazım.

Nitelikli ve güçlü karakterde erkekler halen var ancak bazıları ne yazık ki zaafları ile yönetilen kukla durumundalar.

Yoo yoo tamamlamasinlar daha erken

Erkeklerin kadınları kandırma konusundaki en büyük silahı, gücün onlarda olduğunu hissettirmek. Kadınlar adına kazanılmış hakları incelediğimizde köleleştirmenin kolaylaştığı, ekonomik ve sosyal çarklarda ezilmeye başladığı, mutsuzluğun arttığı çalışmalar tarafından ortaya konuyor.

Kadınlarla ilgili negatif hangi istatistik iyileşme eğiliminde? Baştan uyarmalıyım çalışan kadın sayısının artması iyi bir şey değil. Çalışmak iyi bir şey değil.

Geri