Erkekler mi yoksa kadınlar mı daha kolay ayrılık kararı alır?

Konu sahibi son olarak 985 gün önce görüldü
Daha çabuk inceldiği yerden kopsun diyen taraf sizce hangisi?

Koşullara ve tarafların karakterine göre durum değişir. Ayrılık aşamasına getiren olaya kimin ne tepki vereceği hiç belli olmaz.

Arada sevgi varken kimse ayrılık kararını kolay alamaz bence.
Yani bir zamanlar aşık olduğun insandan nefret edemezsin kolay kolay. Aşk biter, bir şeyler eskir, aynı heyecan yoktur, katlanamadığın şeyler vardır ama yine de nefret etmezsin. Nefret etmeyince de öyle hop diye ayrılacağım ben demek kolay bir şey değil bence. Kadın için de erkek için de zor. Tabi 2 günlük ilişkiden bahsetmiyorum bunu söylerken, bir şeyleri paylaştığın, ilişki denebilecek bir ilişkiden bahsediyorum.

Arada sevgi varken kimse ayrılık kararını kolay alamaz bence.
Yani bir zamanlar aşık olduğun insandan nefret edemezsin kolay kolay. Aşk biter, bir şeyler eskir, aynı heyecan yoktur, katlanamadığın şeyler vardır ama yine de nefret etmezsin. Nefret etmeyince de öyle hop diye ayrılacağım ben demek kolay bir şey değil bence. Kadın için de erkek için de zor. Tabi 2 günlük ilişkiden bahsetmiyorum bunu söylerken, bir şeyleri paylaştığın, ilişki denebilecek bir ilişkiden bahsediyorum.
Bu mesajını hatırlıyorum ve biz 2 ay kadar seninle küstük. Yazdığında okumuştum ama hiç bir şey yazmadım. Özle istedim, için acısın diye bekledim ahahaaasss

Cevap veriyorum kimde bittiyse o erken gider. Cinsiyeti yok bu işlerin.

Ama evlilik için bence erkek cesaretsiz o da aşkından sevgisinden değil düzenini bozmak istemiyor.

Bu mesajını hatırlıyorum ve biz 2 ay kadar seninle küstük. Yazdığında okumuştum ama hiç bir şey yazmadım. Özle istedim, için acısın diye bekledim ahahaaasss

Cevap veriyorum kimde bittiyse o erken gider. Cinsiyeti yok bu işlerin.

Ama evlilik için bence erkek cesaretsiz o da aşkından sevgisinden değil düzenini bozmak istemiyor.
Gıcık ya gıcık işte ahshshahshsh

Yine sabit bir doğrunun olmadığı kişiye göre değişen bir soru.
Mesela ben hiç ayrılık kararı almadım.
Liseden beri hep terk edildim.
İlişkinin biteceğini bilsem bile ayrılık kararını hep karşı tarafa bıraktım.
Bu belki sorumluluğu karşı tarafa yükleme,
Belki haksız çıkmanın önüne geçme....
O yüzden Zeynepler hep ayrılık kararı alır, Arifler terk edilir.

Çocuklar varsa kadınlar katlanır bir yere kadar.
Erkekler düzeni bozulmasın ister. Ama bu süreçte aldatabilir.
Kadınların kendine her açıdan güveni varsa daha kolay alır.

Bir sınır noktası var.Îşte o taşarsa kadın, erkeği anında terk eder.
Erkekler sık gider ve gelir.Ama kadın sabırlıdır.Ancak bir kere gitmeyi kafaya koyduysa dönüşü olmaz.Yeter ki karar versin.
Eskiden kırk defa düşünürken şimdi anında silecek gibiyim.Yaşlada alakası var.Bir yaştan sonra kimse kimseyi çekemez oluyor.

Balık burcu sevgilimle ufak bir tartışma yaşamışızdır:

AWF6p.jpg

Erkekler gördüğüm kadar. Biraz da çevre baskısı etkili oluyor, ama erkekler anında yenisini arama peşine düşer. (Ben hariç:))

Ayrılık kararı almak kolay da arkasında durmak zor işte. Bence erkekler çok kolay ayrılık kararı alıyor, bi kaç tur atıp geliyorlar. Seninle sevgiliyken aldatmadım diyebilmeleri için :)

önce şu eski sevgilililerinizi
bi rahat bırakın
sonra ne bok yerseniz yiyin

sabır taşı.
kimin ki çatlar patlarsa o
elin oğlu kadını sizi çekmek zorunda mı

Bu olayın Kadın veya Erkeği olduğunu düşmüyorum.Bu durumlarda nedenler,sonuçlar önemlidir.İnsanların kişilikleri önemlidir.Birçok etken kategorize edebiliriz.

Hangi taraf oldugu fark etmez bir iliski tek tarafli yurumez gitmek isteyen gitsin zaten kalip mutsuz etmektense

üzmeyin birbirinizi gençler
güzel anılarınız olsun

Geri