Erkekler mi Saftır ? Yoksa Kadınlar mı Saftır?

Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
Erkekler bence daha safoz ama neyse :) özellikle aşk konusunda erkekler kadınlardan daha saf yaklaşıyor olaya

Bu da soru mu?
Tabi ki erkekler saf [emoji1]

peki sizce neden hep kahrolan üzülen canı yanmış olan biz kızlar oluyoruz :D:D ayakmı yapıyoruz napıoruz :D

Hmmm ,
Şimdi senin arkandan erkekler de yazacak 'yok arkadaş biz şöyleyiz böyleyiz '
Bilemedim ama yine de saf olan onlar bence :p

O bizim saflığımızdan değil, zekamızı kullanamayaşımızdan.

ben bazen kendime oha artık başak diyorum bak inkar etmiyorum :D ama şuda var bence biz aslında zekamızı kullanmıyor diliz iyi niyet gösterelim diyoruz sonuçta sevgiye muhtaç bi yanımız var onlarda bunu kullandıklarını zannediyorlar ama bi araştırmada hiç bir kadın aşk acısı çekmezmış çektikleri tek acı hırslarının acısıymış ne kadar doğru bilemicem tabi :p

Ben godoslama inanıyorum. Ne bileyim insanın içi başka ağzı başka oynamaz ki herkes böyledir diyorsun..

Hmmm ,
Şimdi senin arkandan erkekler de yazacak 'yok arkadaş biz şöyleyiz böyleyiz '
Bilemedim ama yine de saf olan onlar bence :p

istediklerini yazsınlar :D bir kadının karşısında bir erkeğin durumu her zaman vahimdir :D:D

Ben godoslama inanıyorum. Ne bileyim insanın içi başka ağzı başka oynamaz ki herkes böyledir diyorsun..

işte neden bodoslama inanırsın tamam aslında bizlerde dürüst insanlarızda sizin daha savunmasız bi yanınız var değil mi ? :)

ben bazen kendime oha artık başak diyorum bak inkar etmiyorum :D ama şuda var bence biz aslında zekamızı kullanmıyor diliz iyi niyet gösterelim diyoruz sonuçta sevgiye muhtaç bi yanımız var onlarda bunu kullandıklarını zannediyorlar ama bi araştırmada hiç bir kadın aşk acısı çekmezmış çektikleri tek acı hırslarının acısıymış ne kadar doğru bilemicem tabi [emoji14]
Hırslarının acısı mantıklı gibi...Ama iyi niyet konusunda katılıyorum sana.Ayrıca aşırı duygusal yaratık olmamız ve karşımızdaki cinsin ise gerçekçiliği ön plana almasıda ayrı bir çatışma bence.Fakat onlar saf çünkü uyanıklık yapayım derken eline yüzüne bulaştırıyorlar ne yazık ki.Bizde ise onların keşfedemediği karmaşık bir sistem var.O yüzden duygusalığı kenara bırakabilseydik yaptıkları her şeyi kendileri istedi sanırlar [emoji1] [emoji1]

onları bilmem de ben çok safım ya .s.s

kadınların kurnazlık seviyesine henüz yaklaşamadık !

Hırslarının acısı mantıklı gibi...Ama iyi niyet konusunda katılıyorum sana.Ayrıca aşırı duygusal yaratık olmamız ve karşımızdaki cinsin ise gerçekçiliği ön plana almasıda ayrı bir çatışma bence.Fakat onlar saf çünkü uyanıklık yapayım derken eline yüzüne bulaştırıyorlar ne yazık ki.Bizde ise onların keşfedemediği karmaşık bir sistem var.O yüzden duygusalığı kenara bırakabilseydik yaptıkları her şeyi kendileri istedi sanırlar [emoji1] [emoji1]

ama çokta acımasız olabilişyoruz kız ya bazen gerçekten dönüp bakıyorum bakma bakma diyorum geri :D evet karmaşıklığımız doğru aslında bu karmaşanın içinden bizlerde çıkamadığımız için hiç bişeyimiz net deil :D onlarda dumur oluyolar:D

Hatunlar saf olamaz,çünkü çocukluktan beri hep bir şeyleri saklama gibi eylemlerde bulunmak zorunda kalırlar,arkadaşlarla dışarı çıkmak,erkek arkadaşla takılmak,gittiğin yeri her zaman söylememek gibi şeyler o yüzden hatunlar kurnazdır saklama ve gizleme yetenekleri çocukluktan gelişmiştir.

Erkekler ise çok rahat yetiştirildikleri için bir şey saklayamaz ya da saklamak gibi bir çabaya girmezler o yüzden hatunlar kadar kurnaz değildirler çünkü öyle büyümemişlerdir.Kurnazlığın olduğu nokta da da erkekler daha saf görünürler ^^

ama çokta acımasız olabilişyoruz kız ya bazen gerçekten dönüp bakıyorum bakma bakma diyorum geri :D evet karmaşıklığımız doğru aslında bu karmaşanın içinden bizlerde çıkamadığımız için hiç bişeyimiz net deil :D onlarda dumur oluyolar:D
Aynen [emoji1] [emoji1]

Hatunlar saf olamaz,çünkü çocukluktan beri hep bir şeyleri saklama gibi eylemlerde bulunmak zorunda kalırlar,arkadaşlarla dışarı çıkmak,erkek arkadaşla takılmak,gittiğin yeri her zaman söylememek gibi şeyler o yüzden hatunlar kurnazdır saklama ve gizleme yetenekleri çocukluktan gelişmiştir.

Erkekler ise çok rahat yetiştirildikleri için bir şey saklayamaz ya da saklamak gibi bir çabaya girmezler o yüzden hatunlar kadar kurnaz değildirler çünkü öyle büyümemişlerdir.Kurnazlığın olduğu nokta da da erkekler daha saf görünürler ^^

ama sen çok masumsun ayrıca böylede bir özelliğin var:D:D:D

ama sen çok masumsun ayrıca böylede bir özelliğin var:D:D:D

Beni geç ben çok özellikli bir adamım :şekil:
27.gif

Beni geç ben çok özellikli bir adamım :şekil:
27.gif

evet tabii yanlışta olsa özelliklerin var:D:D:
ama kızlar bakın hem yakışıklı hem süper bi ailesi var hemde kendi muhteşem biri kaçırmayın bunu :D farkındamısın ben seni pazarlıyorum :haha:

Geri