Erkekler mi çok kötü kadınlar mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kötülüğün cinsel kimliğini ele alırsak erkekler kadınlardan 10 kat daha kötü huyları hareketleri davranışları vardır dünya geneline bakılırsa kötülük hep erkeklerden çıkıyor nedense ..

ya bi video var viral oldu hatta du bi adgjsg

kötülüğün cinsiyetle alakası yok tabi, bu sorunun ciddi cevabı budur.
ve ben hep şunu düşünmüşümdür, bir kadın, bir kadına bir erkeğin vereceği zarardan daha çok zarar verebilir.

Son düzenleme:
Dünya'nın en tehlikeli canlısı "mutsuz kadındır" onun dışında erkekler daha kötüdür. Mutsuz kadının yapacaklarının sınırı yoktur.

Tanrılar bile kitabında erkeğe hitap ediyor kadın her yerde üçüncü sınıf erkekler hızını almıyor erkekleri bile kadın yapıp cinsel arzuları için kullanabiliyor düşünün ne kadar tehlikeliyiz

masum değiliz hiç birimiz
diyordu şarkıda
o vakit sevişelim

Eğitimsiz kadınlar kötü olmakla birlikte, erkekleri de kötülüğe sevk eder. Heyhat ki bu sevkler çığırından çıkarak topluma zararlı hale gelir.
Şefkat ve sevgi ile büyümeyen çocuklar, Zalim bireylere dönüşür.
Kadın her zaman kötüdür. Aksini iddia edenler de Mekkeli müşriklerdir.. :D

Kadınlar saftır diyen olmaz inşallah...
Tamam erkekler de değil.
Ben kendi izlenimlerime dayanaraktan şunu söyleyebilirim...
Kadınlar vesveseyi verir, aklını celer... Erkekler nefsine yenilir, aklı gider...
Bilmem anlatabildik mi......

Womens lere guvenmeyin yazan cikarmi,?

Son düzenleme:
Kotuluk tanimi nedir? Peki iyilik nedir?
Sana iyilik olan baskasina kotuluk olabilir mi?
Iyilik kotuluk tanimi sizin etik kurallarinizca anlam kazanir. Hani cinsiyetten evvel bunu bi kavramaniz gerekir gencler.
Mutlak iyilik veya kotuluk diye bir sey yoktur.

Kalbi kırılmış kadınla egosu incinmiş erkek kapışabilir bu konuda…

İki cins kötü bir araya gelince suç ortağı olurlar ve eşitlenir durum

İnsanoğlu kapıya konacak varlık değil, genel olarak herkes çirkin, herkes kötü kadın-erkek ayrımı yapmadan. Kendim dahil.

İki tarafta susarsa iyi kızsa kötü.. Orta eşiği yok :emoji_face_palm: Erkolar çok sinir enfeksiyonu geçiriyor. Biz çiçekler kırılgan nazeniniz..

Geri