Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü

Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

• Erkekler

Kullanılan: 30 73.2%
  • Bayanlar

Kullanılan: 11 26.8%

• Kullanılan toplam oy
    41
Bicok erkekden iyi kullandigimi dusunuyorum :)
Ama genel olarak bakicak olursak erkekler daha iyi kullaniyor
Bayanlarin reflexleri cok guclu degil va fazlasiyla panikler

Şu konu da erkekler yazan kızları esefle kınıyorum.
Bizi trafikte taciz eden sıkıştırmaya kalkan otoban da makas atan trafik canavarı tipleri görmezden gelmeye devam edin siz.
Daha döneceği zaman sinyal vermeyi bilmeyen ama bagajinda beyzbol sopasi ve mangal taşıyan bagri yarıya kadar açık döşü killi tipler den daha iyi araba kullanıyorum. Aksini iddaa edenle çok Pis kapisirim.

doğan ve şahini eklemeyi unutmuşsun :p

Erkekler iyi araba kullanır, bayanlar daha dikkatli araba kullanır.

Yetişkin bir erkek sürücü karşı cins sürücüyü 5km öteden tanır ve yolunu değiştirir

Erkeklerde iyi sürücü olduğu kadar kötü olanı da var fakat bayanlar daha dikkatli kullanıyor.

Yolda benimle kapışan ciddi ciddi sürat yapan yarış modunda olan üç dört bayan sürücüye şahit oldum. Ama o kadar :)

Erkeklere taş çıkartan bayan sürücüler olsa da sayıları az.

Yavaş kullansam da dikkatli ve temkinliyim abimin kaza sayısı sayısız benim hiç yok Maşallah bana .O yüzden kadınlar diyorum.

Çoğu ßayan Trafiğe ÇıkmamaLı..

Bir araba tutkunu olarak cevaplayayım:) genel olarak erkekler çünkü;kadın ve erkek beyni farklıdır ve farklı çalışır bundan dolayı erkeklerin bu alanda ki başarısı kadınlara göre daha çok oluyor.

erkeklerde iyi kullanır , kadınlar da "bayan" nedir ? yol uygun olduğunda hızın karşı konulmaz tadını çıkaran kadınlardır; rampaya hız yaparak girdiklerinde uçak kaldıran bir pilot heralde bunun gibi bi his yaşıyodur diye hayal eder, bi de uçak kaldırsam ne güzel olur derler içlerinden. hız yaparken genellikle rammstein dinliyo olurlar, bazen de i drove all night.

ayrıca birkeresinde bir bankanın önünde mercedes-sprinter parkedip aşağı inen topuklu ayakkabı giyen bir ablada görmüştüm , harbiden helal olsun.

ama öte yandan , araç takip mesafesini ayarlayamayıp altındaki arabanın ağırlığını hesaba katmadan ani frende zınk die durabilecekmişcesine öndeki aracın kıçına yanaşanlarmı istersin , sağ sinyal verip sol sapağa dalanmı istersin , 1 saat aracını parketmeye çalışıp sonunda yan bırakıp yanına birazdan gelip parketmeye çalışıcak adama acımayanmı dersin , ne dersen de onlarda mevcut

ama hiç biri , erkekler kadar öküz değil , örneğin tam yokuşun bitiminde olan ışıklar vardır , kadın sürücüler bu gibi yerlerde kalkmaya çalışırken sanırım arkadaki arabaya çarparmıyım paniğinden dolayı istop ettirir arabayı , tabi bizim magandalar hemen korna çalıp "hadisene ya kullanamıcaksan ne diğe ehliyet" alıosun diye bağırırlar.

ulan bekle işte hayvan neden telaşa mahal veriosun , genelde trafikde denk gelip sinir olduğum durumdur.

Eğitim süresince dikkatimi hiç bozmadım. Sınavlarda şanssızım o kadar. Ehliyet sahibi olduğumda eminim aynı düzende olacağım.

Ben uzaktan bayan sürücüyü tAnıyorum :p

Geri