Erkekler komik kadınlardan hoşlanır mı?

Konu sahibi son olarak 273 gün önce görüldü
Genelde kadınlar için sorulan bir soru hep ama ben tam tersini sormak istiyorum erkekler komik kadınlardan hoşlanır mı?​

Kadın dediğim ağır olacak, ulu orta sigara içen, sakız çiğneyen, olur olmadık her şeye sesli şekilde ''Ha ha ha'' şeklinde kahkaha atan tiplerden olmayacak. Komiklik yapıyorum diye rezil olanlardan erkekler hoşlanmaz :)

Komik kadın demiş Lawyer komik kadınlar sigara içer, sakız çiğner diye bir kalıp mı var ? ama diğer dediklerine katılıyorum ortalıkta şımarıp önplana çıkması hoş değil. karşılıklı komik olalım yeterli :D

Erkekleri bilmem fakat ben ozellikle komik neseli insan isterim etrafinda, suratlar bes karis, hayattan zevk almayan ucubeleri napim ?

Severler elbette ama bunun dozu önemli. Komik olacağım diye soytarılığa vurmuyorsa işi neden olmasın =)

Kadın zeki ve ince espirili olmalı hayatı kendine ve sevdiklerine çekilir kılmak adına:)
Erkekler komik algılar gülümser mi, hoşlanmaz mı orasını bilemeyeceğim:)

Komikligin sinirini bilirse hoslanirim.

Simarik kadin sevmem.

Bence hiçmi hiç hojlanmıyorlar onlar böyle didir sinirli süründürenlri daha çok hojlanıyor gibi:umursama:

Karşımdaki beton ise zaten kılım kıpırdamaz. Neden uğraşayım bana yazık.d Gülmek gülmeyi başarabilmek sanat. Ben komiğim arkadaş, işine gelene selam eder, gelmeyene by by derim. Kasıntı olmaya gerek yok.

Haa ek olaraktan hoşlanmasa da olur. ddd

komik erkeklerle vakit geçirmeye bayılırlar ama ciddi erkeklere aşık olurlar. başıma geldi. :cici:

Ben guldurebildigim kadina daha yakin hissediyorum.

Bende oyle baskasini bilmem.

Geri