erkekler kadınları şımartmaktan neden korkar ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç
Bir de başımızın üstünde yeriniz var deriz.
Çok yalanciyiz..

korkmam
neden korkayım

Yoo şimartmak isteyen pekala cok da güzel şımartiyor.
Yeter ki istesinler .

Allah rizasi icin bir kadin simarmasi ornegi rica edebilir miyim?
Şımarık kadın ile şımartılmış kadın farklı şeyler.
Örnege gerek var mı sence ? Hayatındaki kadıni hiç şımartmaz missin sen mesela ?

O ikisi arasindaki farkı sende bende pek ala biliyoriz bence .ikisi arasındaki farki ayırt edemeyecek kişi var mı şu forumda? ( varmış evet ,p

20’li yaşlarımda şımartırdım belki ama şuan o enerjim yok. İçimiz çürümüş

Örnege gerek var mı sence ? Hayatındaki kadıni hiç şımartmaz missin sen mesela ?

O ikisi arasindaki farkı sende bende pek ala biliyoriz bence .ikisi arasındaki farki ayırt edemeyecek kişi var mı şu forumda? ( varmış evet ,p
Burada bir süleyman soylu saptirmasi saptadim ama neyse asfkj

Arkadaslar simarik kiz olmayin.

ben şımartırım…….. hanımcılık kazanacak:))) kadının gönlünü hoş edeceksin ki mutlu olasın.. etmezsen oturup öhm salatalık yersin.

Şımartın olm,kaç günlük dünya.Patates gelip patates gitmiş olmasın kimse.

Şımartmak ya da şımartılmak, cinsiyetten bağımsız olarak herkese hitap etmiyor. Böyle bir beklenti iki taraf için de yorucu olabilir.

Ahlakım kötüdür, üstüne düşer şımartırım da, sürekli jest yapmak isterim gerçi çok afedersiniz etrafımdaki herkese böyleyimdir, kadın erkek fark etmiyor jest severim. Mustafa Sandal'ın da jest oldu vallahi mest oldu, kız seni alan yaşadı ve birtakım hukuki süreçler yaşadı" tadında bir şarkısı da çağrışım yapmadı değil.

Fakat, ben şımartılmak da isterim. Ne var kardeşim bir günde deyin ki tamam bugün 2 paket çitos yiyebilirsin. Biz de insanız ya. Yok sen çocuk musun, vay bu zararlı, vay efendim filan.

Bu akşam 3 paket peynirli çitos yiyim de herkes görsün.

Sizi cok istesin de göreyim bakayım korku kaliyor mu? Jfjfjf

Geri