Erkekler Kadınlarda Neye Dikkat Eder ?

Konu sahibi son olarak 3769 gün önce görüldü
Düşüncelerinizi alalım bakalım :cici:

Erkekler yok galiba :p

Neyse, bir bayan olarak diyorum ki ilk bakış fizik, ikinci bakış giyim, üçüncü durum ise balık hafızalı olup olmaması.

Aslında bu erkeğin karakteriyle alakalı..
Bazıları işine yarayacak şeyleri öngörürken bazıları direkt hatun kişisinin hayata bakış açısını gözlemler bundan yola çıkarak ilişki hakkında daha sağlıklı ve sağlam karar verir.

Hülasa biri vücut kıvrımlarına biri akıl kıvrımlarına dikkat eder.
*şahsımca.

üsteki bayanlara erkek gözünlemi bakdı açeba :D

1 konuşması
2 nerde nasıl neçe haraket etmesi
3 güzelliyi

3 güzelliyi sona aldım çünki ilk başdan güzeli gözden keçirdikden sonra dikkat edersin

Ne kadar yalan söylüyor bu önemli : )

Dış görüntü isterler sahip olumayınca zeka derler :)

valla doğru konuşacağım hiç öyle yok önce ruh güzelliği falan duygular hal ve hareketler falan derler ama ben hiç bir erkeğin kezban diye tabir edilen bir kız tipine yaklaşıpta onun diğer özelliklerini anlayıp öğrenmeye keşfetmeye çalışanını görmedim..
o yüzden şahsen ben;
1. fiziğine bakarım
2. ruh hali çok önemli, hatta ruh hali iyi fiziği biraz daha kötüyse, o fizik bana bi michelle lewin fiziği gibi gelir.. somurtkan olmayacak, neşeli ve güler yüzlü olucak ve ben o gülen yüzünü hiç soldurmayacağım evellallah :cici:
3. aptal olmicak nerde nasıl hareket etmesinin gerektiğini bilicek..
4. ise beni aç bırakmayacak kadar yemek yapabilme kabiliyeti varsa ve temizlikten falanda çakıyorsa biraz o kızı büyük konuşmayayımda kaçırmam, yapa yalnız yaşıyorumlan :S

Öncelikle sigara içip içmediğine bakarım sonra güzelliğine gülüşüne uzaktan olan şeyler bunlar tabii :)

Konu Bahane Sözlük'ten Soru Cevap bölümüne taşınmıştır, iyi forumlar.

Erkeklerin biraz da karakterine baglı bir durum kimi icin birinci sırada fiziksel dıs görünüm varken diğerinde kafaların uyusması vardır ...

Geri