Erkekler için sütyen ürettiler

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
gp329398zm7.jpg

Erkeklerin kadın modasında gözü olduğunu biliyorduk da, bu kadarına biz de akıl sır erdiremedik!

Kozmetik dünyasını çoktan avucunun içine almış olan erkekler, rimel, göz altı kapatıcısı gibi malzemeleri kullanmaktan pek keyif almış olsa gerek, şimdi de sütyen giymeye merak sardı.

Japonya'da başlayan erkek sütyen modası, erkek dünyasında bir devrim olarak nam salmaya çoktan başladı bile...

Bundan iki yıl önce tasarlanan ve Japonya'daki bir alışveriş merkezinde satışa çıkarılan 300 erkek sütyeni, tanesi 20 sterline satışa çıkarılmış ve meraklı erkek müşterilerinin huzuruna sunulmuştu.
Wishroom isimli bir markanın tasarladığı bu ilginç sütyen için marka yetkilileri, "Çok rahat. İnsanı iyi hissettiriyor" açıklamasında bulunarak dikkatleri bu bir hayli ilgi çekici 'erkek iç çamaşırı'na çekti.

Firmanın genel müdürlüğünü üstlenen Akiko Okunomiya ise sütyenin bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmediklerini ancak umduklarının tersi bir durumla karşılaştıkları için memnun olduklarını ifade etti.

"Gün geçtikçe erkek sütyenine ilgi daha da artacak. Sütyeni pazarlamaya başladığımızdan bu yana müşterilerin yorumlarına önem verdik. Genel kanı, sütyenin iyi bir fikir olduğu yönünde. Uzun zamandan beri kendileri için sütyen bekleyen erkeklerin varlığıyla şaşkına döndük"

Şimdi Japonya'da bir moda haline gelen erkek sütyenleri, çok yakında Avrupa'nın da gözdesi olacak gibi görünüyor. Türkiye'de ilgi çekeceğini ise tahmin etmiyoruz.Ama neden olmasın?

Pembe, siyah ve beyaz renklerde satışa çıkarılan sütyen, alıcısına 'muhteşem bir konfor', 'rahatlık' garantisi vermeyi de ihmal etmiyor

eee yokkkk artıkk:dusun:

İri memeli erkekler için baya bi sevindirici...:zuha:

Kadina ozenen erkek cok fazla normal bu haberlerin çıkması

;dd sesli güldüm ln ;dd Var var takabilecekler var .

kondisyon fakiri erkekler için üretilmiş olmalı bir yaş daha yaşlandım kel kalacağım bu gidişle

''Allah’ın kulları için koyduğu fıtrat kanunlarından birisi de erkeğin, Allah’ın onun için yarattığı erkekliğini koruması, kadının da Allah’ın onun için yarattığı kadınlığını korumasıdır. Bu, insan hayatının düzeni için vazgeçilmez unsurlardan biridir.
Erkeklerin kadınlara benzemesi ve kadınların erkeklere benzemesi fıtrata aykırıdır. Kötülüğe giden kapıların açılması ve toplumdaki çözülmenin yayılmasıdır. Bu davranış şer’an haram kılınmıştır. Şer’i bir nasta bir işi yapan hakkında lanet zikrediliyorsa bu o işin haram kılındığına ve büyük günahlardan olduğuna delalet eder.''

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Kadın giyinişiyle giyinen erkeğe ve erkek giyinişiyle giyinen kadına Allah lanet etsin.”

Yuh yani iğrençliğin dibine vurmuşlar:D

Biz kadinlar icin ozgurluk diyoruzda bi de erkeklere cikti.

Japonlardan geldigi icin gayet normal buluyorum cunku onlarda cok fazla goze batan bir sey degil yani yine batiyor ama insanlar istedikleri gibi giyinebiliyorlar genelde ve erkekler icin acilan maid cafe adli konseptin kadinlar icin olan kismida var ve maif cafelerde kadin gibi gorev yapan erkeklerde.Birde japonlar da cok duskunluk var herseyi deneyeyim edeyim diye. Turkiyede tutmaz ama orda tutacagina adim gibi eminim zaten begeniliyormusta. bir acip Hard Gya izleyin japonlardan cikan manyak bir sey daha ama ben cok begeniyorum yerlerde izliyorum. Biraz onlarin kulturlerinden de kaynaklaniyor yani. ama burda olsa buyuk olay cikar,

Geri