Erkekler İçin Parfüm Önerileri

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kokmak kadınlar kadar erkekler için de çok önemli. Günümüz erkeği, temiz olmayı ve güzel kokmayı seviyor. Bu nedenle parfüm seçimi erkekler için de çok önemli.
Piyasada erkekler için üretilmiş ve baştan çıkaracak kadar güzel kokuya sahip bir çok parfüm markası mevcut. Ancak önemli olan trend olanı seçmek. En iyisini tercih etmek. Yaza girmeye hazırlandığımız şu günlerde, yaz mevsimi boyunca hangi parfümü kullanacağına bir türlü karar veremeyen erkekler için, bu yaz trend olması ve yaza damga vurması beklenen parfüm markalarından söz etmek istiyoruz. Erkeklerin göz gezdirmesinde fayda var.

parmm_4.jpg

Mont Blanc Emblem
Mont Blanc’in yeni kokusu Emblem, çekim kanunu öyküsünden aldığı güç ve cesur duruşu ile bu sezonun iddialı parfümlerinden biri oluyor. Şişe tasarımını çok beğendiğim bu parfümü mutlaka sizde denemelisiniz.

parmm_1.jpg

Atkinsons Oud Save The King
Ferah ve taze bir koku olan Atkinsons Oud Save The King, bu sezon beylerin vazgeçilmez parfümleri arasında yer alacak. Ağaç esansı yumuşaklığındaki oudun, taze demlendirilmiş bergamot ve yaka çiçeği ile canlandırılmış kokusu sizce de son derece enerjik durmuyor mu?

parmm_3.jpg

Bleu De Chanel
Yaz sezonunda aromatik bir koku isteyen beyler için Bleu De Chanel harika bir parfüm seçeneği. İçeriğinde bulunan narenciye notaları ile duyuları uyandıran, bu parfümü mutlaka denemelisiniz.

parmm_5.jpg

Tom Ford Noir Extreme
Tom Ford bu sezon baharatlı bir parfüm ile karşımıza çıkıyor. Parfümün üst notalarında; bergamot, mine çiçeği, kimyon ve kırmızı biber yer alırken; orta notalarında muskat, sardunya gül ve adaçayı yer alıyor. Alt notalarında ise; kehribahar, endonezya paçuli yaprağı misk ve vanilya bulunan bu parfüm için yoğun bir parfüm diyebilirim.

parmm_2.jpg

Bottega Veneta Pour Homme
Yaz sezonu için yoğun bir parfüm istiyorsanız, İtalyan lüks markanın imzasını taşıyan ve yeni şişe tasarımı ile karşımıza çıkan Bottega Venata Pour Homme tam size göre. Yeni bahar notalarının yer aldığı bu parfüm bu sezon favorileri parfümlerinizden biri olabilir.

bi ara parfüm reyonunu gezeyim, paco rabanne invictus' u sonunda bitirebildim. güzel kokuyordu ama kalıcı değildi.
Geçenlerde Versace eros parfümünü test ettim, çok iyiydi onu alabilirim

erkek parfumu kadin parfumunden daha guzel kokuyor. Utanmasam surerdim :T:

Odunsu koku kullanmayin ya :D
Bu parfum ureticileri de azcik daha yaratici olsalar, super olacak ama .p

Cam agaci kokusu guzel :D

Ekiden kullandığım buydu

boss-soul-9303-12-B.jpg

Şuan ise Jagler kokusu çok harika ya

jagler_black_edt_90_ml__erkek_parfumu.jpg

Chaneli bende kullandim :benmi: hugo boss jagler bunlarida. Bole kokan erkekler ilgimi cekio ;d

:msm:

Bi tane erkek parfümü kokusu var, bayılıyorum; ama ismini bilmiyorum.

tom ford tek gecerim ama yazın kullanması sıkıntı olabiliyor daha çok kışın ve son baharda kullanabiliyorum.

Evet yaz gelmesi ile ben de Christian Dior jadore ye geçtim.
Ama Tom Ford en sevdiğim kokulardan biridir.
Parfüm takıntım var ve bazı kokular ezberimde :)

Evet yaz gelmesi ile ben de Christian Dior jadore ye geçtim.
Ama Tom Ford en sevdiğim kokulardan biridir.
Parfüm takıntım var ve bazı kokular ezberimde :)

yazın tom ford'u kullandım 1 kere deneme amaçlı metrobüste en yakınımdaki insanla aramda abartmıyorum 1 metre civarı fark vardı :D

yazın şeker aromalı parfümler daha hoş oluyor kışın ise tom ford'a dayan :cici:

yazın tom ford'u kullandım 1 kere deneme amaçlı metrobüste en yakınımdaki insanla aramda abartmıyorum 1 metre civarı fark vardı :D

yazın şeker aromalı parfümler daha hoş oluyor kışın ise tom ford'a dayan :cici:

Ben şeker kokusu sevmiyorum bana çok ağır geliyor. Çiçek kokusu favorim :) tom Ford dan sonra ki favorim de Ralph Laurent : p

Ben şeker kokusu sevmiyorum bana çok ağır geliyor. Çiçek kokusu favorim :) tom Ford dan sonra ki favorim de Ralph Laurent : p

denemedim onu o yüzden bilmiyorum ama parfüm takıntısı olan biriysen eğer kokudada çok seçicisindir aslında düşünmeden alıp kullanılabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri