Erkekler için AŞK

Konu sahibi son olarak 3939 gün önce görüldü
Erkek için aşk, zamanla oluşan ve oluştukça beslenen, beslendikçe büyüyen sağlam bir duygu. Kadına duyduğu hayranlık, saygı ve hissettiği sıcaklık aşkı besliyor. Bir erkeğin aşık olması işte bu nedenle zaman istiyor. Kadının bu konudaki aceleciliği erkeği geriyor. Aşık oma yolunda ilerleyen erkeğe olumsuz yönde etki ediyor. Kadın, doğası gereği hemen bağlanmak, tutulmak ve aşk sözcükleriyle boğulmak isterken, erkek daha emin adımlarla, duygularını ölçe biçe devam ediyor.
Ben yazmadım alıntı :)
:hih:

besliyo besliyo daha da büyüyo içinde
duyguları ölçüp biçmek bana göre değil
ne hissediyorsam o çıkıyor^^

Benim bildigim erkekler ilk goruste begenir asik olur ,kadinlar ise tanidikca zamanla..elbet erkek icinde zamanla ama erkegin begenmesi cok onemli bu yuzdendirki erkekler evlilikten kacar yani son derece emin olmak isterler .Kadinlar icin dis gorunus pek önplanda olmasada erkek icin önplanda bu bir gercek.
Erkekler bakimli ,alimli kadinlari cok begenir.Ve sevdigi insanin her daim alimli olmasini ister.
Kadin cok secici davranmasada ,erkekler cok secici bence.
Bence erkekler daha zor genel olarak kadin aski sever ve ilgi bekler ama erkek oyle degil.
Erkek sevgisini gostermez icten ice sever .Kadin bir anacil duyguya sahip oldugu icin erkegine sefkat gosterir buda erkegin bagliligina sebeptir.Erkekler bir kadini zor sever ama sevdimide baglanir onu hic birakmaz.

Geri