Erkekler herkesle konuşan kızlardan mı, sessiz, gizemli kızlardan mı hoşlanır?

Konu sahibi son olarak 2515 gün önce görüldü

Erkekler herkesle konuşan kızlardan mı, sessiz, gizemli kızlardan mı hoşlanır?

• Herkesle konuşan kızlar.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sessiz,gizemli kızlar.

Kullanılan: 12 60.0%
  • Diğer Belirtiniz.

Kullanılan: 8 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
konuşunca sıvayacaksa susması daha hayırlı, halihazırda ibret bir kızsa güzel bir konuşmayla bunu kamufle edebilir.(kendi de inanmadı)

Yerine göre davranmasını ve konusmasını bilen diyorum.
Herkesle konuşan kadın bence piyasa olmutur. Kadın dedıgın agır olmalı yerimgeldiğinde tek bir kelimesi ruhunu okşamalı.

kiz olsun erkek olsun, cok ve herkesle konusani sevmem

Erkeklerin birinden hoslanmasi icin bi kriter degil bu.

Canlari cehenneme ! bu sabah daha bi feminist uyandim.
Anlatirsin b,ku cikar ,
Saklarsin kafasinda kurduklarina basrol olursun , velhasil hoslanmayin ya valla.

Değişir ama genel olarak Ortam yapabilmek için herkesle konuşanı yanlarına çeker sessiz, gizemli olanı tavlamaya çalışırlar. ( zoru başardım edası.)

Kişiden kişiye değiişir sanırım.

Erkeklerle çok konuşan kızdan hayır gelmez.
Aynı şekilde kızlarla çok konuşan erkekten de hayır gelmez bence.
Gizemli kız her zaman çekicidir. :cici:

Herkesle konuşan bir kızı neden seçeyim ki?
O kadar sessiz sakin adamım, kıskançlık krizine girip bu yaştan sonra sinir stres mi yapayım?

Öyle gizemli olup olmaması önemli değil. Terbiyeli, doğru, dürüsüt, sadık olsun, önüne baksın yeter.

Herkesle konuşan kız veya erkek, hiçbir kadın veya erkeğin hoşuna gitmez. Söz gümüşse sükût altın demişler.

Adam neşeli, eğlenceli ise; gidip sessiz gizemli kızla olmaz, hadi oldu diyelim bu ilişki en fazla 1 ay. Sonrası biter.

Aynı şekilde kadın içinde geçerli.

(Olay kıskançlıktır çünkü)

Ne demişler davul bile dengi dengine çalar.

Hepsi gizemli ve sessiz ise herkesle konuşanı ve herkes, herkes ile konuşan tipten ise gizemli ve sessiz olanı tercih edeceklerdir. Farklı olan cazip geliyor yani :)

Bir zahmet herkesle konusmayin kizlar, erkekler sizde
Sonra uzaktan izlemesi bile iih oluyor. Azcik secici olun.

Gercekci olmak gerekirse geyik yapmak icin herkesle konusan eglenceli kizlar, ciddi bir iliski dusunuluyosa agir basli kizlar tercihleri oluyor.

Geri