Erkekler hangi kadınları unutmazlar ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Söyleyin bilelim

Klaus’tan replik çalacağım.
bunu cidden yazamam skşksksj

Esmer kadinnari .p

• Beğenmedim
Tepkiler: ne

Uzm. Psikolog, Psikoterapist Ruşen Nur Arıkan diyor ki: "Bir insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın"​

• Beğen
Bu konuda genelleme yapamam ve bir etken bir erkeğe uyarken, bir başka erkeğe uymayabilir. Üstelik çok çeşitli tipler var ve içlerinde çoğunluğa sâhip olan bir grup yok. O yüzden; yorumsuzum.

• Beğen
aldatan kadını unutmazlar, ilk cinsel deneyim yaşadıklarını unutmazlar, ilk öptükleri kızı unutmazlar ve en önemlisi aşık olduğu kadını hiç unutmazlar.

• Beğen
bir sekilde platonik olarak hayranlik duyup, ulasamadiklari (+ulasmaya korktuklari, incitmeye korktuklari etc.) ve kendilerini derinden etkilemis veya ozel ve guzel duygularin varligini hissettirmis olan kadinlari/kadini. vardir her zaman bir ''ozel'' birisi. cocukluktan olabilir, ergenlik doneminden olabilir, herneyse artik. bir ilk olabilir veya kendilerine ''farkli/ozel'' gelmis olan kadin olabilir

İlk sevdikleri ve ilk ........

Tam da harf sayısına göre nokta bıraktım.

Öyledir yani. İlkler baldan tatlıdır. Mesela benim ilk sevdiğim, oo benden 20 yaş filan büyüktü. Ben zaten bebeğim daha ona göre. Olsun. Aşk emgel tanımaz. Benimle ne kadar ilgileniyordu ya. Çok da güzeldi ayrıca. İyi ki, "Sen büyü de seni alayım" şerefsizliğine girmedi... Öyle dese daha büyük bir travma geçiriyorum olamaz mıyım? derdim.

Ağlatanları unutamazlar ağlatın

Erkekler kizlari unutur ama ilk "kadini" asla unutamaz.
Ilk kadin bir erkegi hayata hazirlayan bir sinavdir.
En usturuplu nasil yazabilirim bilmiyorum ama ajdjdjjd hic beceremem cunku

Erkekler ilkel benliginde bulunan ureme ihtiyaci dogrultusunda en uc ve zirve noktasina cikarabilen "kadini" unutamazlar.

Geri