Erkekler, güzel kız görünce neden panik olursunuz? O an ne hissediyorsunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Erkekler, güzel kız görünce neden panik olursunuz? O an ne hissediyorsunuz?​

panik mi oluyorlarmış ilginç ? güzel bir kız görünce tepki verebilirsin anlarım ama panik bana çok saçma geldi. tepkiler ise kişiden kişiye göre değişir, birisi görünce güzel kızmış der geçer içinden, birisi allah sevdiğine bağışlasın der, diğeri ulan bu karıları kim götürüyor acaba der. bu son söylemi yapan erkekler güldürüyor beni, "ulan bu karıları kim götürüyor" kendisi samimi olduğu kadar felsefi de düşünüyor bak, beyni pipisinde olmasına rağmen, yaşamdaki adaletsizliği en primatif içgüdüleri ile sorguluyor sonrasında da böyle resmediyor ordinaryus abazanus.

10 dakikadir dusunuyom yazacak bi cevap bulamadim

Panik olmak değil de eli ayağı dolaşan ve cümle kuramayan olabiliyor fakat bu durum karşısındaki kadından fazla etkilenmesi ile alakalı olabilir yoksa her güzel kadın için geçerli olmayacaktır.

bi heyecan olabilir
bunlar normal şeyler

sabah arkadaşımı beklerken otobüs durağının biraz yakınında durunca herhalde erimiş gözlerle bir dallama yaklaştı ve dedi ki: “otobüse binecekseniz kartım var…” sjsjsk. böyle bi şey mi acaba? türkiye şartlarında yeni teklif otobüse kart basmak, ne hale geldi ülke. diğer taraftada kızılcık şerbeti ömer kıvılcım’ı sabahın köründe paris’e götürüp nikahı bassın…

Belki bir ihtimal ile onu isteyeceğini düşünür çekim varsa hayal kurar saçı etkiler yürüyüşü etkilemiştir erkekler görsel varlıklardır çok mantık aramamak gerek Ajsjsjs

Fazla gúzelse cekiniyorum ya nebilim
Suratina bakarak mesela sohbet edemem. Oyş

Güzellerin iletişimi zayıf oluyor
Allah bir yerden verip bi yerden alıyor sanki
Güzel ve zeki çok nadir zaten ananızı ağlatır uzak durun

Geri