erkekler güldüren kadından mı güldürdüğü kadından mı hoşlanır?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Güzel kadınların -tabi ki neye göre kime göre dediğinizi duyar gibiyim- (bkz: Duyar gibi olan tip) karşı cinsi beyinlerini fazla kullanmadan etkilediklerini ve bunu farkettikleri çağda yaşadığımızı düşünürsek (cümle biraz saçma oldu, dengeleme hesabı yapıp geldim, vurmayın) güzel olmayan ya da kendini güzel bulmayan kadınların gerek mizah, gerek kültür gerekse kültür-sanat alanında geliştirmeleri biraz da o yüzdendir. Siz hiç Schopenhauer okuyan güzel kız gördünüz mü?

Bunların en tehlikelisi ise hem güzel, hem de zengin olanlarıdır. Lise çağlarında biz de düşmüştük güzel kız bataklığına. Doğum gününde ucuz bi mp3 çalar hediye ettiydim de, önce bi dudak büzdü, sonra attıydı çantasına. Sonradan öğrendim ki yer bezi etmiş anası. (fırkhhhh)

Son düzenleme:
Güzel kadınların -tabi ki neye göre kime göre dediğinizi duyar gibiyim- (bkz: Duyar gibi olan tip) karşı cinsi beyinlerini fazla kullanmadan etkilediklerini ve bunu farkettikleri çağda yaşadığımızı düşünürsek (cümle biraz saçma oldu, dengeleme hesabı yapıp geldim, vurmayın) güzel olmayan ya da kendini güzel bulmayan kadınların gerek mizah, gerek kültür gerekse kültür-sanat alanında geliştirmeleri biraz da o yüzdendir. Siz hiç Schopenhauer okuyan güzel kız gördünüz mü?

Bunların en tehlikelisi ise hem güzel, hem de zengin olanlarıdır. Lise çağlarında biz de düşmüştük güzel kız bataklığına. Doğum gününde ucuz bi mp3 çalar hediye ettiydim de, önce bi dudak büzdü, sonra attıydı çantasına. Sonradan öğrendim ki yer bezi etmiş anası. (fırkhhhh)

Güzel kadinlar icin erkegin güldürüp güldür memesi önmesiz mi diyorsunuz? Antitez bu herhalde..
Güzel kadinlar güldür memeli yani.Anliyorum...Erkek aptal oluyor bu baglamda.
Böyle durumlara gül memeliyiz Favela bey.

Bittabi hem güzel bir kadin olup,hem de Schopenhauer okuyan kadinlar taniyorum.
Kalbinizin bir güzel tarafindan bu denli kirildigina üzüldüm..

Her erkek de gülmek ve ya güldürmek icin dogmamistir ki.
Ama su bilmisel aciklanmistir;
Zeka seviyesi yükseldikce, mizah anlayisi da yükseliyor ve her yükseliste daha da kompleks bir hale bürünüyor.Sonunda ise,sadece birbirlerini anlayan insanlar kaliyor geriye.
Fazla zeka yalnizlastiriyor mu?

Güzel kadinlar icin erkegin güldürüp güldür memesi önmesiz mi diyorsunuz? Antitez bu herhalde..
Güzel kadinlar güldür memeli yani.Anliyorum...Erkek aptal oluyor bu baglamda.
Böyle durumlara gül memeliyiz Favela bey.

Bittabi hem güzel bir kadin olup,hem de Schopenhauer okuyan kadinlar taniyorum.
Kalbinizin bir güzel tarafindan bu denli kirildigina üzüldüm..

Her erkek de gülmek ve ya güldürmek icin dogmamistir ki.
Zeka seviyesi yükseldikce, mizah anlayisi da yükseliyor ve her yükseliste daha da kompleks bir hale bürünüyor.Sonunda ise,sadece birbirlerini anlayan insanlar kaliyor geriye.

Bu kadar ciddiye alınacağını düşünmemiştim. Pekâla.
Çok fazla uzaklara gitmeden bir örnekle açıklamaya çalışayım durumu. Sizce Acun; Şeyma Subaşı'nın espri kalitesine ya da harika çalışan beynine mi vuruldu dersiniz? Hayır. Çünkü Şeyma buna gerek duymuyor. "Zaten güzelim, fiziğim de yerinde" diye düşünüyor. Çünkü o güldür memeli. Sanırım sakin bir zamanda daha iyi tartışabiliriz bu konuyu. Yoksa patron beni güldür memeli.

Ben ana sayfaya dönüyorum... F5

Kendini geliştirmenin, güzel ya da yakışıklı olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum sevgili Favela.

Kendini geliştirmeyi seçen kadın, zeki kadındır hatta seçim bile değil, içten gelen bir tavırdır. Güzel olup kaliteli yaşayan kadın da var, kolay olanı seçen de fakat şu konuda çok haklısın; güzel olmak, bir kadına çok sayıda kapıyı açar çünkü sadece kadında güzellik arayan ve bu uğurda paralar dökecek çok fazla erkek var. İşte senin verdiğin örnekteki kadınlar, bu tip erkeklerin belli zaaflarını fırsata çevirme peşinde olanlardır.

........

Rv2wPH.jpg

Kesinlikle çok doğru ve zeka seviyesi yükseldikçe kişi dengini arıyor ve bulamadıkça da toplumdan uzaklaşmaya başlıyor.

Kendi adıma konuşmak gerekirse güler yüzlü kadınlar, Nil Karaibrahimgil gibi.

Onun dışında zeki hatunlar ayrı bir çekici mesela Süreyya ile aramızda ki yaş farkı sovyetler birliğinin yüzölçümü kadar büyük değilde, bayburt'un yüzölçümü kadar olsaydı kesinlikle yürürdüm.

kadinlar mizah yapmasin beceremiolar komiklik hele hic yapmasin

Geri