Erkekler güçlü kadınları mı sever, narin kadınları mı?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1430 gün önce görüldü
Erkekler güçlü kadınları mı sever, narin kadınları mı?

---
Güçlü demek istiyorum şöyle;
Güçlü ve güvenli eşi ve sevgilisi olan erkekler, "popisi kalkmasın" diye kadına kendini değersiz hissettirecek davranışlar sergileme eğiliminde olmalarına rağmen,erkeklerle yanyana yarış halinde olduğumuzu kanıtlamışız.
Onlar da çok iyi biliyor ki, bu kadınlar, insanları zayıf ve güçlü yanlarıyla kabul etmeyi öğrenmişlerdir. Kişisel ve sosyal anlamda güçlülük; olgunluk demektir,
Adı üstünde "gücünü bilmek" neler yapabileceğini, neler katarabileceğini nasıl seveceğini ve nasıl gideceğini de bilmektir.

Bunlardan korkulur mu? Bunun yanında durulur, hatta durdukça daha da durasın gelir. Korkmasan, bir gelsen ahir ömründe başına gelen en iyi şey olur...

zekasıyla iki özelliğini de dozunda kullanandan.

Zeki ve guclu kadinlari severler, ama uzaktan :)

Benim gücüm ikimize de yeter .s
Narin kadın severim .s

Guclu kadinlari seviyorum.

Erkekler keşf etmeyi sever.
Tüm hünerlerinizi,gücünüzü,zekanızı vs bir anda önüne dökmeyin.Bırakın keşf etsin.

Hatice doneminin en zengin is kadinlarindan biriydi. Ayse, donemin en iyi hukukcularindan biriydi. Eee, adam adam olsun, kanadina alsin.

Bana göre güçlü kadın ,hayattan ne istediğini bilen kadındır. Bu tür kadınları severim.

Zarif ve güçlü kıyas olunca, kafamda bedenen iri bir kadını canlandırdım. Durum böyle olunca tabii'ki benim tercihim zarif olan. Diğeri gözümde erkeksi durur. Zarif olan bir kadın zekii olamazmı ? (Aptal insanlara hep gıcık olurum da)

Güçlü kadın sevmez erkekler iki iki 4.
Erkekliklerinden şüphe ederler,Istisnalar kaideyi bozmuyor.
Ara sıra onun daha güçlü olduğunu,onsuz bir hayatın size sunduğu zorluklarını ima edin.
Hoşuna gider ya.
Hem ne var ki,oyundan da olsa,onu mutlu etmek için güçsüz bir hale bürünmek?Amaç geçinmek,huzur değil mi?O sizin güçlü olduğunuzun zaten farkînda.Göze sokmanın ne anlamı var?
Hem benim hoşuma gidiyor,aşkım şu dolabın üst gözünde şu şu var,boyum yetişmiyor yardimci olur musun lütfen?
Aşkım kolumdan tutar misin,şu yokuşu çıkamıyorum falan filan.

Güçlü kadın geyiği ha?

77d3093c3301bfe2d6651f00e0948e5e.jpg

Aptal- Normal IQ aralığındaki narin kadınları.

Önemli bir kısmı

Bizim erkekler "kadınları" sever. Farketmiyor onlar için. Güçlü, narin, zayıf, kilolu, uzun, kısa, aptal, zeki..

Şahsımın tercihi saklıdır.

Geri