Erkekler gelsin.

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir başlık altında forumun bütün erkeklerini gördük.. ne güzel...

Arkdaşlar ps4 almaya karar verdim.
İçinizde anlayanlar yardımcı olabilir mi?

Nerden alınır nasıl olur kararsız kaldım.
Normalde geçen ay veya öncesinde sorsaydın Xbox al derdim.

Xbox ta Game Pass olayı var yanlış hatırlamıyorsam aylık 30 TL ücret ödüyorsun Netflix gibi seçili oyunları indirip oynayabiliyorsun.

Playstation da oyunlar 1000 TL oldu neredeyse en ucuzu 600-800 arası.

Playstation baktı olmuyor Xbox taki gibi üyelik getirdi.
Ha önceden plus diye abonelik vardı ayda 2 oyun veriyordu, internetten insanlarla oynaman için zorunlu olan bişey. Seneliği 240 civarıydı.

30C4CB55-B620-4375-A3BC-8136FF5A75B2.jpeg

Son olarak PS5 çok pahalı, alsanda PS4 kalitesinde oyun oynayabileceksin daha tam anlamıyla PS5 için üretilen oyun sayısı az.
En az 2-3 senesi var

Ucuzluk olarak Xbox
Alım-satım yaparken Ps

Ps’nin şöyle bi avantajı var dı ama bu yeni game pass gibi sistemde devam eder mi bilmiyorum. Oyun kardeşliği denen şey var.

Senin gibi ps kullanan arkadaşın varsa ikinizin hesabı her 2 cihazda da oturum açıyorsun, tek 1 hesaptan oyun alsanda 2 cihazda oynayabiliyorsun. Yani 800 TL’lik oyunu ikiye bölüp 400-400 ödemiş oluyorsunuz.

ps4 çok eski bir teknoloji değil ama fırsat maliyetini düşününce, fiyatları birbirine yakınsa oyun bilgisayarı alman daha avantajlı olabilir.
Geçen izledim ps5 yerine pc toplanırsa ne olur diye.
Ps5 15-18 bin TL
Pc toplarsan 24-26 bin TL tabi ekran kartı yüzünden 30000’e çıkıyor. En iyi pc’ler 40 bin bandında

Geçen izledim ps5 yerine pc toplanırsa ne olur diye.
Ps5 15-18 bin TL
Pc toplarsan 24-26 bin TL tabi ekran kartı yüzünden 30000’e çıkıyor. En iyi pc’ler 40 bin bandında
makul, ikna oldum.

Geri